Porțile UNTOLD 2022 au fost deschise! Ce este PERMIS și ce este INTERZIS să aduci cu tine la festival

Porțile UNTOLD 2022 au fost deschise! Ce este PERMIS și ce este INTERZIS să aduci cu tine la festival

UNTOLD și-a deschis oficial porțile. Începe cel de-al șaptelea capitol al festivalului de la Cluj-Napoca

,,Temple of Lúna” este tema UNTOLD 2022 și va fi prezentată pe mainstage, prin decorul special, luminile fascinante, conținutul video și momente unice.

Participanții din acest an vor fi așteptați de personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, majorete, dansatori veniți din România, Franța, Olanda, Marea Britanie, Germania sau Ucraina, parade și spectacole cu foc sau leduri și multe alte surprize.

Organizatorii UNTOLD au pregătit și o serie de activări, cu zone de relaxare, de mâncare și băuturi, o replică reală a unui celebru lanț de restaurante va fi disponibilă în festival, sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experiențe VR, scene și workshop-uri tematice sau walking act-uri cu membrii White Walkers (România), Magic Puppet, The Alchimist, Bubble Emilia sau Sun, Nature, White Queen, Queen of Hearts.

De la petreceri tematice la experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului, precum sesiuni de meet & greet, serviciu de food delivery direct în festival, pentru a nu rata niciunul dintre artiștii favoriți, totul este pregătit pentru a transforma zilele de festival în momente memorabile. 

Mii de angajați ai MAI (Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Cluj-Napoca) și ai Poliției Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranță în toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, la cea de-a șaptea ediție UNTOLD. În festival vor fi și aproximativ 700 de agenți de securitate privată.

În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul la festival se face între 14:00 și 05:00. Organizatorii le reamintesc celor care intră pe tărâmul magic UNTOLD ce pot și ce nu pot aduce cu ei:

OBIECTE PERMISE:

  • camere foto/video compacte
  • camere gopro
  • selfie sticks
  • brichete
  • baterii extarne
  • medicamente prescrise.

Accesul este permis cu insulină de uz medical, inhalator pentru astm bronșic, dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau document similar și numai în doza maximă zilnică.

OBIECTE INTERZISE: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni.

Comenteaza