Porumboiu, atac la CFR Cluj: "S-au dus cu bani"

Porumboiu, atac la CFR Cluj:
Adrian Porumboiu a lansat un atac furibund la adresa lui CFR Cluj, deranjat de dezvăluirile făcute de Arpad Paszkany în legătură cu datoriile la stat pe care le-ar avea firmele arbitrului Cristian Balaj.

Adrian Porumboiu a acuzat pe CFR Cluj că a trucat mai multe partide din Liga I, dar nimeni nu i-a denunţat pe oficialii grupării ardelene.

"Cine eşti tu să-l urmăreşti? Da' cine eşti tu să controlezi, să ştii ce afaceri are, ce datorii? Dacă ştia, de ce nu a spus mai demult? Sunt o echipă de fotbal şi nimic mai mult, dar poate şi-au făcut un serviciu de informaţii mai tare decât Securitatea de pe vremuri. Balaj nu are şi el dreptul la intimitate? Dacă-i aplici un asemenea tratament lui Balaj, nu eşti om. Balaj a comis unele erori, dar nu poţi sări pe el aşa. Nimeni în fotbalul mondial nu are în spate ce au ei. Când s-au dus să aranjeze meciuri pe bani, oamenii implicaţi au fost domni şi s-au gândit să nu-i aibă pe conştiinţă şi să nu-i bage la puşcărie.", a declarat Adrian Porumboiu la GSP TV.

Citeşte mai multe aici.

Etichete
Comenteaza