Povestea fotografului din Cluj care, născut fără degete la mâini și crescut la casa de copii, a cunoscut succesul peste hotare

Povestea fotografului din Cluj care, născut fără degete la mâini și crescut la casa de copii, a cunoscut succesul peste hotare

Un clujean este unul dintre cei mai apreciați fotografi români peste hotare. I-a surprins prin obiectivul său pe Obama, Bidden, Trump și Putin. Iulian Ovidiu Bohan s-a născut fără degete, dar în ciuda condiției sale a reușit să devină un profesionit în fotografie.

Iulian are 42 de ani, s-a născut în Cluj-Napoca și este fotograf profesionist. Prin fața obiectivului său au trecut zeci de personalități.

Iulian Ovidiu Bohan: ''Am văzut că Obama se plimbă prin Europa și vine și ne vizitează Germania și am zis de ce să nu. Am strigat la el să se uite la mine. Și s-a uitat la mine. Cu Putin, cu Trump, în 2017, la G20. Și acolo m-am simțit destul de onorat când din aia 20 de jurnaliști, să mă bage și pe mine la acea mică sală''.

Iulian Ovidiu Bohan: Eu am venit de undeva, de la casa de copii. Au început după revoluție să vina foarte mulți străini și erau și jurnaliști. Acolo am văzut niște străini cum aruncau jucării și bomboane. Eu ca și copil trebuia să merg, nu eu m-am uitat la cameraman, la fotograf. Și am zis gata, vreau să fiu ca ei. A absolvit facultatea de jurnalism, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Apoi și-a găsit de muncă în Germania. Mai multe AICI!

 

 

Comenteaza