Președintele Băsescu vine la înmormântarea tatălui premierului. UPDATE: Vine şi Blaga

Președintele Băsescu vine la înmormântarea tatălui premierului. UPDATE: Vine şi Blaga
Președintele Traian Băsescu va fi prezent mâine la slujba de înmormântare a tatălui premierului Emil Boc, Ioan Boc, decedat aseară la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca.

Slujba de înmormântare este programată la ora 12 şi va avea loc în satul natal al premierului, Răchiţele.

UPDATE La slujba de înmormântare va fi prezent şi Vasile Blaga, fost ministru al Administraţiei şi Internelor. Conform unor surse, la tristul eveniment vor lua parte şi o serie de miniştri din Cabinetul Boc.

Ioan Boc a decedat aseară la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, unde era internat de aproape două săptămâni în urma unui accident vascular-cerebral. Avea 87 de ani.

UPDATE Preşedintele României, Traian Băsescu, a aterizat pe aeroportul Cluj Napoca însoţit de mai mulţi miniştri ai cabinetului Emil Boc, printre care se numără Elena Udrea (Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului), Anca Boagiu (ministrul Transporturilor), Valeriu Tabără (ministrul Agriculturii) sau Daniel Funeriu (ministrul Educaţiei). Aceştia au plecat spre comuna Răchiţele, pentru a participa, de la ora 12.00, la înmormântarea tatălui premierului Emil Boc. Din grupul de oficiali care a ajuns la Cluj mai fac parte şi alţi lideri marcanţi ai PDL, precum Vasile Blaga sau Ioan Oltean. 

Comenteaza