Prima Conferinţă Naţională de Acreditare a Spitalelor din România va avea loc la Cluj - Napoca

Prima Conferinţă Naţională de Acreditare a Spitalelor din România va avea loc la Cluj - Napoca
Prima Conferinţă Naţională de Acreditare a Spitalelor din România va avea loc la Cluj-Napoca pe 30 iunie şi va întruni reprezentanţi ai Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS), oficialităţi şi peste 100 de manageri de spitale.

Prima Conferinţă Naţională de Acreditare a Spitalelor din România va întruni pe 30 iunie, la Cluj, reprezentanţi ai Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS), oficialităţi şi peste 100 de manageri de spital. Conferinţa este organizată de Pegas Sisteme de Management, companie de consultanţă în sectorul medical.

„ACREDIA este prima conferinţă din Romania pe tema acreditarii spitalelor şi vine în întâmpinarea nevoii de informare a managerilor de spitale, întrucat complexitatea procesului de acreditare necesită înţelegerea atât a obiectivului final cât şi a paşilor efectivi care trebuie parcurşi în procesul de acreditare ", a declarat Claudiu Aiftimiei, director general al Pegas Sisteme de Management.

Potrivit organizatorilor, discuţiile se vor concentra pe procesul de acreditare, beneficii şi costuri, precum şi pe studii de caz din sistemul medical al altor state ce au implementat deja sistemul de acreditare.

 

Comenteaza