Primăria Cluj Napoca ar putea ajunge pe Facebook. Propunerea menită să faciliteze comunicarea între cetăţeni şi municipalitate

Primăria Cluj Napoca ar putea ajunge pe Facebook. Propunerea menită să faciliteze comunicarea între cetăţeni şi municipalitate
Un consilier local propune crearea unui cont al Primăriei pe cea mai populară reţea de socializare, cu scopul de a îmbunătăţi comunicarea între cetăţeni şi municipalitate.

Consilierul local PNL Ioan Bîldea a trimis o solicitare Direcţiei Generale de Comunicare din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, respectiv Biroului Mass-Media, în care propune crearea unei pagini oficiale de Facebook a Primăriei Cluj-Napoca. Bîldea consideră că o astfel de pagină ar crea o comunicare mai eficientă între primărie și clujeni.

"Deşi suntem al doilea oraș din ţară ca număr de utilizatori pe Facebook după Bucureşti, administraţia locală încă nu este conectată online. Ori având în vedere prezența foarte mare a clujenilor în social media, consider că este utilă prezența administrației locale pe Facebook pentru a îmbunătăţi relația primăriei cu locuitorii oraşului", explică consilierul local Ioan Bîldea.

Consilierul este de părere că o pagină bine administrată de către executivul Primăriei va creşte gradul de informare, în special al tinerilor, despre activităţile pe care municipalitatea le desfăşoară.

"Sesizările şi reclamațiile se pot face mai simplu și mai uşor, iar anunțurile primăriei vor fi mai bine mediatizate. Deci existenta unei pagini de Facebook a Primăriei nu poate fi decât un lucru bun pentru toata lumea, iar reticenţa executivului primăriei pentru acest canal de comunicare publică o consider nejustificată", adaugă Bîldea.

Primăria nu a răspuns încă solicitării consilierului local Ioan Bîldea, însă urmează să formuleze un răspuns în următoarele zile.

 

Comenteaza