Video Foto Primul bob alpin din Transilvania, inaugurat la Cluj

Primul bob alpin din Transilvania, inaugurat la Cluj
Primul bob alpin din Transilvania, inaugurat la Cluj
Primul bob alpin din Transilvania, inaugurat la Cluj
Primul bob alpin din Transilvania, inaugurat la Cluj

Clujenii au parte de o nouă activitate în timpul liber. Primul bob alpin din Transilvania a fost dechis, la finalul săpătămânii trecute, în cadrul Fun Park Cluj, de pe pârtia de ski din Feleacu.

O tură cu bobul costă 30 de lei/persoană sau 40 lei/2 persoane.

Bobul alpin se derulează pe 1.500 de metri, pe traseul pârtiei de ski, distanță care poate fi parcursă cu maximum 60 de kilometri pe oră. Conform reprezentanţilor parcului, există un număr de 14 boburi disponibile.

"Boburile sunt pentru una sau două persoane și suportă maximum 150 de kilograme. Pentru o coborâre, o singură persoană plătește 30 de lei. Dacă în bob sunt două persoane, acestea plătesc 40 de lei pentru o coborâre. În acest preț este inclusă și urcarea, iar întoarcerea se face pe traseul teleschiului şi pentru urcare se folosesc crosele de teleschi. Copii sub 14 ani trebuie însoțiți în bob de un părinte sau un tutore", puntează conducerea Fun Park Cluj. 

Traseul bobului cuprinde numeroase curbe şi diferente de nivel, aducând senzaţii cu adevărat extreme pentru cei ce-l vor încerca. Fiecare bob are un sistem de frânare pe care participanţii îl pot utiliza.

Fun Park Cluj este situat la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, pe Dealul Feleacului şi a fost dechis la începutul anului 2016. Parcul oferă activităţi atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: zorbing, tubing, paintball, tir cu arcul, parc de joacă pentru copii, perete de escaladă, rotondo, tiroliană.

Orar de vară

Luni - Miercuri - Închis
Joi - Vineri - 16.00 - 20.00
Sambata - Duminica - 12.00 - 20.00

Comenteaza