Primul centru de învăţare prin animaţie din România se deschide la Cluj

Primul centru de învăţare prin animaţie din România se deschide la Cluj
Primul centrul de învăţare în educaţia pentru dezvoltarea durabilă din Romania se deschide la Cluj.

Primul centru de învăţare prin animaţie din Romania se deschide la Cluj. Potrivit iniţiatorilor, 15 copii clujeni cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani vor putea să îşi dezvolte competenţele şi valorile vizate de educaţia pentru dezvoltare durabilă.

Centrul va oferi un program after school, fiind un spaţiu de învăţare, dezvoltare şi joacă în care copiii vor învăţa în ritm propriu şi într-o formă alternativă.

"EcoSystem nu este un program şcoală după şcoală, ci un centru în care copiii învaţă să fie responsabili prin joc şi prin activităţi de animaţie", au explicat organizatorii.

Pe lângă rezolvarea temelor copiii vor putea participa la ateliere de teatru alternativ, ateliere de fotografie, ateliere de creativitate, experimente ştiintifice, jocuri sportive, ateliere de gătit fără foc, ateliere de alimentatie sănătoasă, ateliere de dezbateri, ateliere de hand-made, ateliere de bune maniere, activităţi de citit, ateliere de creaţii de poveşti, jocuri de întelegere a valorii banilor, activităţi ecologice şi voluntariat.

 

Comenteaza