Prins cu marijuana pe Aeroportul Cluj. Columbianul a venit la un festival de muzică

Prins cu marijuana pe Aeroportul Cluj. Columbianul a venit la un festival de muzică

Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Cluj-Napoca au găsit droguri în rucsacul unui columbian, venit cu avionul din Spania pentru a participa la un festival de muzică ce va avea loc în oraş.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj - Napoca au depistat un cetăţean columbian care intenţiona să introducă în România aproximativ 7 grame marijuana, ascunse în bagajul personal.

"În data de 31 iulie 2018, în jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Malaga (Spania), cetăţeanul columbian C.V., în vârstă de 41 ani.

Acţionând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al rucsacului pe care acesta îl avea asupra sa, o cutie din lemn, ce conţinea o substanţă vegetală de culoare verde, având greutatea de aproximativ 7 grame, despre care persoana în cauză a declarat că este marijuana.

În cadrul cercetărilor preliminare, bărbatul a declarat că venea în ţara noastră pentru a participa la un festival, iar substanţa descoperită de către poliţiştii de frontieră era pentru consum propriu", transmite IGPF.

Substanţa vegetală urmează să fie transmisă spre expertizare, iar cercetările în cauză vor fi continuate de către un procuror din cadrul DIICOT.

Comenteaza