Priveşte, citeşte!: Crăciunul vine cu o lună mai repede în cinematografele clujene

Priveşte, citeşte!: Crăciunul vine cu o lună mai repede  în cinematografele clujene
Filmul “Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” se numără printre cele 4 premiere ale weekend-ului.

Ho Ho Ho 2: O loterie de familie

Andreea Marin, Dragoş Bucur şi Dana Rogoz aduc Crăciunul cu o lună mai repede în cinematografele clujene, în comedia de familie Ho Ho Ho 2. Ema, o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Cum în Ioana, directoarea orfelinatului, nu poate avea încredere, Ema porneşte în căutarea unei soluţii şi în încercarea ei învăţă adevăratul sens al conceptului de „familie", unul pe care niciodată nu îl anticipase.
Rulează la Odeon Cineplex, Cinema City şi Cinema Florin Piersic

Alex Cross

Alex Cross e un personaj fictiv şi protagonistul unei serii de cărţi scrise de James Patterson. Cross este un detectiv şi psiholog care trăieşte şi munceşte în Washington DC. După ce află că un membru al familiei sale a fost ucis, detectivul Alex Cross îşi promite să îl găsească pe criminal. În curând va descoperi că aceasta nu a fost prima lui victimă şi că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.
Rulează la Odeon Cineplex şi Cinema City

Here Comes the Boom

Când toate activităţile extra-curiculare de la un liceu sunt reduse din cauza lipsei de bani, profesorul de biologie Scott Voss (Kevin James) este singurul care ia atitudine şi propune în loc de reduceri bugetarei, activităţi de strângere de fonduri. Dintre colegii lui nu îl susţine nimeni la început, astfel că vede o speranţă când descoperă meciurile televizate de arte marţiale, pentru care până şi cei învinşi câştigă o grămadă de bani. Ca urmare, decide să înveţe să lupte, iar acest lucru va fi suficient pentru a-i inspira şi pe alţii.
Rulează la Odeon Cineplex, Cinema City şi Cinema Florin Piersic

Cloud Atlas

Cloud Atlas" are o poveste ce se întinde pe şase ere diferite, pornind din secolul 19 şi ajungând într-un viitor post-apocaliptic. Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul câtorva secole dintr-un ucigaş într-un erou, modelându-se prin acţiune, mister, dramă şi romantism. O singură faptă bună reverberează pentru a provoca o revoluţie la sute de ani distanţă în viitor.

Rulează la Odeon Cineplex şi Cinema City

"O lună în Thailanda" e o noapte prin barurile din Bucureşti

n E Black Friday, ziua când în toată lumea capitalistă sunt reduceri în magazine.

Nou e cu siguranţă mai bun, chiar dacă nici nu ştim exact ce vrem în plus faţă de ce avem deja. "O lună în Thailanda" e povestea consumerismului transpus în relaţii. Paul Negoescu, regizor multi-premiant pentru scurtmetraj, debutează cu acest lungmetraj care vorbeşte despre ceea ce căutăm, dar şi despre ceea ce ne fugăreşte. Dragostea şi plictiseala. Pe care ajungem s-o ţinem de mână, rămâne de văzut. Filmul a intrat în cinematografe de vinerea trecută (16 noiembrie). Radu s-a despărţit de Nadia fiindcă se plictisea şi acum e cu Adina de 9 luni. În seara de Revelion, împins de cicălelile iubitei lipsite de spontaneitate, dar plină de pragmatism, Radu începe să creadă că "nu e destul" între ei. "Ce ţi-a venit? Ne iubim, dar nu-ţi dai seama!", îi răspunde Adina. Şi totuşi, de dimineaţă Radu se gândea la Nadia. Adina, Nadia - aceleaşi litere, acelaşi tip de poveste ajunsă în râpa întunecată a rutinei. Ce-i de făcut când n-ai cu cine să pleci "O lună în Thailanda"?

Rubrică oferită de CinemaRx.ro

 

Etichete
Comenteaza