Pro și contra. Banda dedicată din centrul Clujului, blocată de mașini. "Își lasă copiii la școală"

Pro și contra. Banda dedicată din centrul Clujului, blocată de mașini. "Își lasă copiii la școală"

Sute de clujeni s-au lansat în comentarii pro sau contra după ce un clujean a postat o imagine în care niște mașini blocau banda de autobuz pe strada Memorandumului din Cluj-Napoca.

Mașinile care blocau, marți dimineața, banda de autobuz de pe strada Memorandumului, au stârnit o întreagă polemică pe internet. Clujenii spun că situația se repetă în fiecare zi și că ar fi vorba despre părinții care își aduc copiii la școala "Ioan Bob" a cărei clădire se află chiar în zona stației de autobuz. Părerile sunt împărțite. Unii le găsesc scuze șoferilor "vinovați", spunând că își lasă copiii în siguranță la școală, alții îi acuză de "nesimțire" și "jmechereală":

Iată câteva dintre comentariile postate pe Info Trafic jud. Cluj:

"Șmecheri. Că de aici se trag cele mai multe șicane în trafic. Că atunci când majoritatea stau în coloană, apar acești șmecheri de carton care fentează, care nu stau ei la coadă, care ajung cu 5 mașini în fața ta pentru că pot. Și raportat la numărul de mașini din oraș, Clujul e exact ca și Bucureștiul ca și număr de 'șmecheri'"; "Formeaza un bus";  "Nu ai cu cine....vor ceva nou și ei sant in urma";  "Poliția? s-a rătăcit sau? Nu ar trebui sa fie in trafic? Măcar câteva masini...";  "Își lasă copii la școala";  "Autobuzul i-ar lasa exact în același loc";  "și ce o sa zică lumea ca ai fost cu bus-ul la școala?";  "Îsi lasa copii la scoala, unde sa parcheze oamenii în orasul asta ''smart''? Iar sunteti o gramada de destepti";  "Sa il lase cand stau la un semafor, ca sigur prind un moment si nu o sa se intample nimic cu picioarele copiilor daca fac cativa pasi pana la scoala";  "Sigur ca da. Si se face verde, iar unul face poza si spune ca e verde si "bizonul" blocheaza circulatia".

 

Comenteaza