Probleme cu oamenii legii din Cluj pentru un cetăţean maghiar

Probleme cu oamenii legii din Cluj pentru un cetăţean maghiar
O femeie din Ungaria a fost despistată de poliţiştii din Câmpia Turzii în timp ce conducea un autoturism cu remorcă pentru care nu avea permis de conducere corespunzător.

"În 28.10.2013, ora 18:45, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia -Turzii au depistat o femeie de 32 ani, domiciliată în Republica Ungară, posesoare a permisului de conducere emis de autorităţile ungare, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoturism şi remorcă pe str. Laminoriştilor din municipiul Câmpia-Turzii, neavând permis de conducere corespunzător categoriei, întrucât masa totală maxim autorizată a ansamblului de vehicule depăşeşte 3.500 kg", se arată într-un comunicat remis presei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv", faptă prevăzută şi pedepsită de art.86 alin.2 din O.U.G. 195/202-republicată.

 

 

 

 

Etichete
Comenteaza