PROMO Clanurile POLITICO - ECONOMICE ÎNDEASĂ România ÎN BUZUNARE, la „Jocuri de Putere"

PROMO Clanurile POLITICO - ECONOMICE ÎNDEASĂ România ÎN BUZUNARE, la „Jocuri de Putere
Romania a devenit o macelarie de partid, iar mafia politica, aflata la cheremul unor afaceristi fara Dumnezeu, continua sa jefuiasca tara ai caror cetateni au numai doua certitudini: demnitarii mor bogati, iar cei care le achita salariile si ii crediteaza cu increderea lor mor saraci.

In aceasta seara, de la ora 22.15, urmariti o editie speciala „Jocuri de Putere". Intrati in direct cu Rares Bogdan si spuneti-i de ce au ajuns o mana de imbuibati sa traga in piept o natiune, ce pazesc serviciile de informatii in cazul afacerilor tenebroase a privatizarilor Oltchim, Posta Romana si mai nou CFR Marfa, compania care va scrie o noua fila in dosarul „tunurilor" incepute odata cu RAFO Onesti si continuate cu Oltchim, si cine este de vina pentru disparitia fabricilor unde romanii si-au lasat tineretea, vezi cazul „Napolact" Cluj care dupa 108 ani de existenta neintrerupta este inchisa de olandezii de la Friesland in aceste zile.

Aflati in premiera dezvaluiri despre papusarii care taie Romania in bucati si o vand la fier vechi, de ce nu plateste nimeni, niciodata, pentru privatizari ratate si privatizari cu dedicatie si cine patroneaza, in realitate, Romania pe care se bat americanii si rusii, austriecii si nemtii si "famiglile" politico-economice din Romania.

Nu ratati in aceasta seara de la ora 22.15 "Jocuri de Putere", o emisiune despre buzunarele in care dispare incet, dar sigur, Romania si visele de mai bine ale cetatenilor sai.

 

Comenteaza