Prostituată violată. Bărbatul a bătut-o, a violat-o şi a aruncat-o afară din casă

Prostituată violată. Bărbatul a bătut-o, a violat-o şi a aruncat-o afară din casă
Acesta s-a supărat că fata nu vroia decât cu sex protejat, astfel că a forţat-o după voia lui şi, pe deasupra, nici n-a mai plătit-o.

Luni seară, poliţia din comuna Floreşti s-a confruntat cu un caz ceva mai neobişnuit: o prostituată din Cluj-Napoca a fost violată de un client, după ce acesta o ridicase pe tânăra de 27 de ani de la podul din cartierul Mănăştur.

Femeia locuieşte în cartierul Grigorescu şi îşi face veacul de aproximativ doi ani în zonă. Incidentul s-a produs astfel: după ce s-au înţeles la preţ, clientul a dus-o pe femeie la el acasă, în comuna Floreşti.

Acolo, însă, scandalul dintre ei a început curând, pentru că prostituata nu voia să facă decât sex protejat, pe când clientul - total, fără niciun fel de protecţie. Discuţia lor iniţială a degenerat curând într-o îmbrânceală, iar clientul, înfierbântat, a violat-o fără prea multe discuţii pe femeie.

Apoi, pentru că nu a fost mulţumit de prestaţie, a dat-o pe aceasta afară din casă, omiţând s-o mai plătească. Prostituata s-a prezentat de urgenţă la poliţia din comună şi, pe baza plângerii depuse împotriva bărbatului, oamenii legii au transportat-o pe aceasta la IML Cluj, unde medicul de gardă a certificat faptul că femeia fusese, recent, violată.

"Poliţiştii efectuează cercetări faţă de un bărbat de 26 de ani, pentru comiterea infracţiunii de viol, în urma plângerii penale formulată de o femeie de 27 de ani", a declarat, pentru Ziua de Cluj, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Comenteaza