News alert Protest al suporterilor “U” Cluj în fața Prefecturii: “Corupților, să vă trăznească Dumnezeu”

Protest al suporterilor “U” Cluj în fața Prefecturii: “Corupților, să vă trăznească Dumnezeu”
| Foto: Facebook/sepcile rosii

Suporterii ”U” Cluj au organizat în fața Prefecturii din Cluj-Napoca un protest după tragedia incendiului de la Matei Balș unde șapte oameni au murit. 

Suporterii au protestat în urma incendiului care a izbuncit vineri la Spitalul Matei Balș din capitală.

Aceștia au mers în fața Prefecturii din Cluj-Napoca și au afișat o pancardă imensă pe care scria „ Ard oameni în spitale mereu. Corupților, să vă trăznească Dumnezeu” 

Fotografia cu suporterii ”U” Cluj a fost publicată pe pagina de Facebook Șepcile Roșii, însoțită de mesajul următor: „Noi nu facem politică! Acest mesaj nu are culoare sau implicare politică! El este dedicat tuturor hoților și corupților care ne omoară cu zile.”

 

Tragedia de la Spitalul Matei Balș 

Reamintim că în urma incendiului izbucnit vineri, în jurul orei 5.00, într-un pavilion al Institutului Matei Balș, unde erau internați 101 pacienți cu COVID, și-au pierdut viața șapte bolnavi.

Trei pacienţi au fost găsiţi carbonizaţi de către forţele de intervenţie în urma incendiului care a afectat patru saloane. Ulterior, a decedat şi o altă pacientă, o femeie de 80 de ani, transferată la Spitalul Floreasca şi care avea şi arsuri.

La câteva ore de la incendiu, o altă persoană - a cincea victimă - a fost găsită carbonizată în baie. Iar până astăzi numărul victimelor a ajuns la șapte.

Comenteaza