News alert Video Protest la Cluj-Napoca faţă de OUG anunţată de Toader

Protest la Cluj-Napoca faţă de OUG anunţată de Toader

Sute de persoane protestează, luni seara, în centrul Clujului, faţă de OUG care le permite pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete de 5 judecători nelegal constituite, anunţată de Tudorel Toader.

Participanţii la protest au avut pancarte cu mesaje precum ”Fără amnistie, fără graţiere”. ”91% dintre români, 87% dintre alegătorii PSD-ALDE-UDMR spun Nu amnistiei şi graţierii. Uniţi, salvăm toată România”, dar şi un steag tricolor de mari dimensiuni.

Ei au scandat ”PSD, ciuma roşie”, ”Nu cedăm, nu capitulăm”, ”Uniţi, salvăm toată România”, ”Ruşine să vă fie”, ”Afară cu PSD din ţară”, ”Hoţii, hoţii”, ”Anticipate”. Manifestanţii au pornit şi într-un marş spre Prefectura Cluj. 

 

"Ministrul Justiției a anunțat public că are pregătită ordonanța de urgenta ce permite politicienilor corupți să scape de sentințele date de ,,completele de judecata nelegal constituite". Ce înseamnă asta? Scenariul în care Liviu Dragnea scapă de singura condamnare definitivă pe care o are devine realitate. Și împreună cu el, încă câteva sute de cercetați și condamnați penal. Daca credem cu adevărat că noi și tara noastră meritam alt viitor, atunci trebuie să luptam! Nici o națiune nu și-a primit statul de drept pe tava. Îi putem învinge daca ne scuturam de oboseala și lipsa de speranță! Deci, ce facem? Ne așezam în lume așa cum e, sau muncim pentru o tara așa cum ar trebui să fie?  Daca suntem multi: Ordonanțele le oprim în strada, iar Revoluția o facem la vot!", se arăta în mesajul prin care clujenii au fost chemaţi în stradă. 

Oamenii au ieşit în stradă şi în Bucureşti: Jos corupţia!

Comenteaza