Video Protest pe ploaie la Cluj! Au blocat o stradă aglomerată din centrul oraşului: "Suspendaţi democraţia? Blocăm România!"

Protest pe ploaie la Cluj! Au blocat o stradă aglomerată din centrul oraşului: "Suspendaţi democraţia? Blocăm România!"

Suntem în mijloc de vară, dar la Cluj parcă e toamnă bacoviană. Plouă mărunt şi pare să nu se oprească prea curând. Şi temeraturile au coborât drastic în termometre. Oamenilor nu le pasă însă de vremea de afară, ci de acţiunile Guvernului PSD. Câteva persoane au blocat, miercuri la prânz, o arteră intens circulată din centrul oraşului.

S-au postat pe o trecere de pietoni de pe strada Avram Iancu, în dreptul Facultăţii de Drept şi au afişat pancarte cu mesajul ”Suspendați democrația? Blocăm România!”. Se pare că gestul manifestanţilor nu a fost pe placul şoferilor.

Oamenii spun că acesta este doar un avertisment: "Acțiunea de astăzi a fost un avertisment adresat celor care încearcă să mutileze Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Data viitoare vom fi mai multi și vom sta mai mult! Nu acceptăm "reducerea democrației", pe care cei de la guvernare au invocat-o deja și nu tolerăm actele prin care acest lucru deja prinde contur. Dacă voi reduceți democrația, noi blocăm România!".

 

Comenteaza