Proteste faţă de modificările aduse legilor Justiţiei. La Cluj oamenii s-au adunat în fața sediului PSD

Proteste faţă de modificările aduse legilor Justiţiei. La Cluj oamenii s-au adunat în fața sediului PSD
Sute de protestatari manifestează în faţa Palatului Parlamentului, faţă de modificările aduse legilor justiţiei, la manifestaţie participând şi parlamentari USR. La Cluj, protestatarii s-au adunat în fața sediului PSD.

În fața Camerei Deputaților s-au strâns sute de protestatari, care scandează împotriva aleșilor care au votat pentru două proiecte controversate: pe de-o parte modificarea statutului magistraților, pe de altă parte - imunitate pentru parlamentarii care și-au angajat rudele.

Oamenii scandează: "Hoţii!", "Şobolanii!", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi!", "Dragnea să ne scrie din puşcărie!" sau "DNA să vină să vă ia!".

La Cluj protestatarii s-au strâns în centrul orașului, chiar în fața sediului PSD. Clujenii erau invitaţi la protest cu acest îndemn: "Cluj. Noaptea ca hoţii Partea 2. Sunteți așteptați în centru! Dacă treceți cu mașina prin fața sediului PSD, apăsați tare pe claxon!".

Camera Deputatilor a adoptat, luni, modificarea Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor, cu 179 de voturi "pentru" si 90 de voturi "impotriva". De asemenea, a fost adoptata cu 167 de voturi "pentru" si 90 de voturi "impotriva" si modificarea legii ANI.

 

sursa: realitatea.net

Comenteaza