Provocarea lui Boc, acceptată şi de Daniel Buda VIDEO

Provocarea lui Boc, acceptată şi de Daniel Buda VIDEO
Europarlamentarul clujean Daniel Buda, a răspuns provocării recent lansate de primarul Clujului, Emil Boc, şi a ales să-şi toarne o găleată de apă rece în cap.

Filmuleţul în care Daniel Buda s-a alăturat campaniei de donaţii "ALS Ice Bucket Challenge" poate fi găsit pe pagina personală a acestuia de pe reţeaua de socializare Facebook. În mesajul transmis, europarlamentarul i-a provocat, la rândul său, pe colegii săi de partid, consilierii locali Radu Constantea şi Radu Moisin, dar şi pe şeful Serviciului administrare hale şi pieţe din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Călin Forna.

"Am acceptat provocarea prietenului meu Emil Boc şi m-am alăturat celor care luptă împotriva cumplitei boli ALS (scleroză laterală amiotrofică), donând o sumă de bani. Îi provoc pe Radu Moisin, Radu Constantea şi Călin Forna", a declarat Buda, pe pagina personală de Facebook.

Vezi video-ul aici.

În cursul zilei de duminică, edilul Emil Boc, aflat în concediu în Turcia, a ales să se alăture campaniei de donaţii "ALS Ice Bucket Challenge", turnându-şi o găleată de apă rece în cap. Totuşi, nu înainte de a-i provoca pe europarlamentarul Daniel Buda şi pe candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, să-i urmeze exemplul.

Comenteaza