Update Foto Pui pe Autostrada Transilvania

Pui pe Autostrada Transilvania
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
Pui pe Autostrada Transilvania. În urma unui accident
Pui pe Autostrada Transilvania. În urma unui accident

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Transilvania (A3), sensul de mers spre Turda. Unul dintre autovehiculele implicate în evenimentul rutier transporta pui, iar aceştia s-au împrăştiat pe asfalt.

UPDATE: Un bărbat, de 39 ani de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoutilitara pe A3 Turda - Borș, relația Gilău – Turda, pe banda nr. 1 de circulație, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit banda pe care rula și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care staționa pe banda de urgență. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei care staționa - un bărbat, de 30 de ani, din comuna Râșca, județul Cluj, prins între autoutilitara și parapetul metalic de pe marginea benzii de urgență, acesta fiind transportat de către echipajele de ambulanță la spital pentru investigații suplimentare. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto.

----------------------------------------------------------------------------------------

Accidentul a avut loc la km 36 al A3, sensul de mers spre Turda. Potrivit martorilor, incidentul rutier s-ar fi produs după ce un autovehicul care staţiona pe banda de siguranţă ar fi fost izbit de un altul. În accident a fost implicată şi o camionetă care transporta pui. În urma impactului, încărcătura s-a împrăştiat pe asfalt. 

Comenteaza