Razie de amploare în weekend la Cluj. Vizate, mall-urile și localurile din centru

Razie de amploare în weekend la Cluj. Vizate, mall-urile și localurile din centru

Polițiștii clujeni au desfășurat, la finalul săptămânii trecute, o serie de controale pentru a verifica respectarea măsurilor pentru împiedicarea răspândirii noului tip de coronavirus. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”În perioada 11-12 octombrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a Secţiilor Rurale arondate şi a Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ştefan Cicio Pop, poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au continuat activităţile în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19”, transmite IPJ Cluj. 

Asftel, în cele două zile, au fost legitimate peste 410 persoane, verificate 96 de autovehicule şi 94 de mijloace de transport în comun. 

De asemenea, au fost verificaţi operatori economici din întreg municipiul, o atenție deosebită fiind acordată zonei centrale, străzii Piezișă, mall-urilor, precum și sălilor de evenimente. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 237 de sancţiuni contravenţionale.

Pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020. 

Totodată, pentru abateri de la normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, s-a impus aplicarea unui număr de 38 de sancţiuni contravenţioane, iar pentru abateri ale normelor rutiere, poliţiştii ruteri au aplicat 81 de sancţiuni. 

La nivelul întregului judeţ, au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 62.000 de lei, în contextul pandemiei de Coronavirus. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza