Razie de noapte pe străzile din Mărăști și Gheorgheni. Zeci de persoane și mașini, luate la control

Razie de noapte pe străzile din Mărăști și Gheorgheni. Zeci de persoane și mașini, luate la control
| Foto: Arhivă

Polițiștii clujeni au organizat, timp de două ore, în cartierele Mărăști și  Gheorgheni, o acțiune de prevenire si combatere a infracţiunilor de furt de sau din autovehicule, din garaje și locuințe, precum şi a altor genuri de infracţiuni care se comit în segmentul stradal.

 

În noaptea dinspre marți spre miercuri, în intervalul orar 23:30-01:30, polițiștii secțiilor 1, 2 și 7 din municipiul Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prevenire și de combatere a infracţiunilor de furt de sau din autovehicule, din garaje și locuințe, precum şi a altor genuri de infracţiuni care se comit în segmentul stradal.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 50 de persoane și controlate 25 de vehicule. Abaterile înregistrate în cadrul acțiunii preventiv-reactive desfășurate au impus aplicarea a 10 sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Printre zonele vizate de polițiști s-au numărat Piața 1848, Piața Abator, Piața 1 Mai, străzile Sobarilor, G. G. Byron, București, Lacu Roșu, Gorunului, Scorțarilor, Dâmboviței, Teodor Mihaly, A. Vaida Voevod și intersecția dintre străzile Campina cu Fabricii de Zahăr.

Comenteaza