Foto Razie-fulger pe străzile din Cluj. În vizor, bicicliștii și trotinetiștii/ Câte amenzi s-au dat în două ore

Polițiștii au acționat, joi, la Cluj-Napoca, pentru întărirea gradului de disciplină rutieră, dar şi în vederea prevenirii accidentelor rutiere cauzate pe fondul nerespectarii regimului legal de viteză.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliţiştii rutieri, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiilor 1-7 Poliţie Cluj-Napoca au acţionat cu efective mărite pentru întărirea gradului de disciplină rutieră, dar şi în vederea prevenirii accidentelor rutiere cauzate pe fondul nerespectarii regimului legal de viteză. Totodată, s-a acţionat pentru întarirea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor de biciclete/trotinete şi prevenirea implicării acestora în accidente rutiere.

Acţiunea s-a desfăşurat joi, în intervalul orar 17.00-19.00. În cele 2 ore, poliţiştii au legitimat peste 260 de persoane şi au verificat 164 de autovehicule. Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, 42 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea regimului legal de viteză, iar ca măsură complementară, faţă de 3 dintre aceştia a fost luată măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

În cadrul acţiunii, au fost desfăşurate activităţi cu un puternic caracter preventiv/educativ utilizatorilor de biciclete şi trotinete, 28 de conducători ale acestor tipuri de vehicule fiind sancţionaţi contravenţional pentru abateri ale normelor rutiere în vigoare.

De asemenea, poliţiştii au depistat, pe strada Traian Vuia, un bărbat de 38 de ani, din Cluj-Napoca, în conducând un automobil sub influenţa băuturilor alcoolice.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza