Razie-fulger pe străzile din Cluj. Peste 100 de amenzi în doar două ore

Razie-fulger pe străzile din Cluj. Peste 100 de amenzi în doar două ore

Polițiștii au acționat la Cluj-Napoca în scopul întăririi gradului de disciplină rutieră, precum și în vederea verificării legalităţii transporturilor rutiere de persoane, precum şi pentru limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS COV-2.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

La data de 18 noiembrie a.c., în intervalul orar 17.00-19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune punctuală pe raza municipiului, în scopul întăririi gradului de disciplină rutieră în rândul participantilor la trafic, verificării legalităţii transporturilor rutiere de persoane, precum şi pentru limitarea îmbolnăvirilor cu virusul SARS COV-2 .

În cele 2 ore, poliţiştii au legitimat 324 de persoane şi 296 de vehicule şi mijloace de transport în comun.

Urmare a neregulilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 124 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, pentru nerespectarea normelor de circulaţie, au fost aplicate 100 de sancţiuni, conform OUG 195/2002R, 48 dintre acestea fiind aplicate pentru  nerespectarea regimului legal de viteză şi 17 pentru nepurtarea centurii de siguranţă.

Totodată, poliţiştii au reţinut  permisele de conducere a 2 conducători auto pentru neacordarea de prioritate persoanelor angajate în traversarea regulamentară a străzii, fiind retrase şi 2 certificate de înmatriculare.

În urma nerespectării măsurilor de protecţie individuală pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020R.

Acţiunea a beneficiat de sprjinul poliţiştilor locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca prevederilor legale.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza