Razie în trafic înainte de "relaxare". Câți vitezomani au rămas fără permis

Razie în trafic înainte de "relaxare". Câți vitezomani au rămas fără permis

Poliţiştii clujeni au acţionat pe şoselele din judeţ pentru creșterea gradului de siguranță în trafic și pentru combaterea depăşirii limitei legale de viteză.

Marți, 12 mai, în intervalul 08:00-10:30, polițiștii au acționat pe Drumul Național nr. 1–E60, în comuna Feleacu, urmărind respectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic.

Potrivit polițiștilor, în intervalul indicat, au fost constatate și aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, iar în șapte situații conducători auto au fost depistați în timp ce rulau cu o viteză de peste 50 km/h față de limita legală admisă. Au fost reținute șapte permise de conducere, iar pentru aspecte referitoare la starea tehnică a autovehiculelor a fost retras un certificat de înmatriculare. Polițiștii au revenit în zonă și miercuri. 

"În intervalul 08:00-11:30, la data de 13 mai, polițiștii au acționat pe raza localităților Feleacu și Vâlcele, pe DN 1 – E60, iar pentru neregulile constatate, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, 21 dintre acestea pentru încălcarea regimului de viteză.

Totodată, au fost reținute cinci permise de conducere pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h, fiind retrase trei certificate de înmatriculare și trei seturi de placute cu numerele de înmatriculare. Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare", transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Comenteaza