Razie în trafic la Cluj. Sute de şoferi amendaţi. Unii au rămas fără permis

Razie în trafic la Cluj. Sute de şoferi amendaţi. Unii au rămas fără permis
| Foto: Arhiva

Poliţiştii clujeni au desfășurat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acțiune pentru prevenirea și reducerea accidentelor de circulație pe drumurile din judeţ.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit IPJ Cluj, în perioada 25 - 27 ianuarie, poliţiştii clujeni au aplicat peste 100 de sancţiuni şoferilor aflaţi în trafic pe drumurile din judeţ şi au reţinut 15 permise de conducere.

Astfel, în zilele menţionate, la Cluj-Napoca, polițiștii rutieri au acționat în zona străzilor Republicii, Horea, Calea Florești, Calea Mănăștur, Calea Turzii, B-dul 1 Decembrie 1918, precum și în zona piețelor Gării, Unirii și Avram Iancu. Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcări ale regimului rutier. De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere.

De asemenea, în Câmpia Turzii şi Luna, poliţiştii rutieri au aplicat 24 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 2 permise de conducere. Dintre sancţiuni,18 au fost acordate pentru nerespectarea vitezei legale, una pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar alte 5 pentru alte abateri.

La Dej, poliţiştii au fost aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, 31 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru neacordare prioritate, iar 8 pentru diverse alte abateri de la regimul rutier. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă determinată, 5 permise de conducere, 3 dintre acestea pentru depăşire neregulamentară.

Poliţiştii din Gherla au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 6  pentru depăşirea vitezei legale și efectuarea de depășiri neregulamentare. De asemenea, 6 şoferi au rămas fără permise de conducere.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza