Realitatea TV Sibiu emite de azi in cadrul proiectului ProvinciaNEWS FOTO

Realitatea TV Sibiu emite de azi in cadrul proiectului ProvinciaNEWS FOTO
Staţia Realitatea TV Sibiu a transmis azi, la 18:10, primul jurnal de ştiri, odată cu înaugurarea si inglobarea studioului local în proiectul ProvinciaNEWS, dezvoltat de compania clujeană Presa Zece alături de Realitatea TV.

Este cea de-a şasea staţie locală Realitatea TV din Transilvania, după cele de la Cluj, Braşov, Târgu Mureş, Bistriţa şi Alba Iulia pe care clujenii de la Presa Zece le dezvolta impreuna cu Realitatea TV.

Începând de astăzi, sibienii fac realitatea alături de echipa de profesionişti de la Realitatea TV Sibiu. Cei mai informaţi reporteri, cei mai buni editori, producători şi tehnicieni aduc în casele sibienilor cele mai bune jurnale de ştiri şi cele mai relevante dezbateri. Totul în cadrul proiectului ProvinciaNEWS, care acoperă acum Transilvania cu şase staţii locale la Cluj, Braşov, Sibiu, Bistriţa, Alba Iulia şi Târgu Mureş.

Proiectul ProvinciaNEWS nu se opreşte însă aici: în ianuarie şi februarie 2012 încep emisia staţiile de la Timişoara, Baia Mare şi Oradea. Compania clujeană Presa Zece deţine la Cluj cea mai urmărită televiziune de ştiri din oraş, Realitatea TV Cluj, cel mai citit ziar, ZIUA de CLUJ şi cel mai accesat portal de ştiri, ziuadecj.ro.

La începutul lui 2012, în portofoliul Presa Zece vor intra şi Realitatea FM Cluj si Realitatea FM Sibiu, tot in cadrul proiectului ProvinciaNEWS.

Comenteaza