Reclamații de la clujeni. Drumuri spălate pe ploaie, copaci uscați în Baza Sportivă din Gheorgheni

Reclamații de la clujeni. Drumuri spălate pe ploaie, copaci uscați în Baza Sportivă din Gheorgheni

Doi clujeni au trimis pe adresa redacției mesaje în care surprind și reclamă nereguli constatate în oraș.

Clujeanul a trimis pe adresa redacției Ziua de Cluj o imagine cu o mașină a Salubrității surprinsă în trafic și mesajul "La Cluj ploua torential dar cei de la salubritate spală drumul... mai bine s-ar ocupa cu desfundatul canalizarilor".

Un alt clujean spune că deși a mai semnalat autorităților, în urmă cu un an, existența unor copaci uscați în Baza Sportivă din Gheorgheni, Primăria Cluj-Napoca "n-a facut absolut nimica, din păcate". 

"În urma cu aproape 1 an va scriam despre pomii uscati din Baza Sportiva Gheorgheni, dar se pare ca Primaria Cluj-Napoca n-a facut absolut nimica din pacate, intr-un an de zile calendaristic. N-au avut timp, nici resurse umane, nici scule, nici bani. Rusine sa le fie celor care se ocupa cu spatiile verzi din orasul nostru, oras de 5 stele cu care ne laudam aproape zilnic. În orasul nostru drag oare mai exista firma care se ocupa cu defrisarile pomilor uscati ? Sau ne facem ca nu vedem dezastrul natural din orasul nostru drag. Dragii mei clujeni ne facem de toata rusinea atat in tara cat si in europa, iar primaria cluj se face ca nu vede dezastrul natural din propia lor ograda. Incredibil dar adevarat si rusinos", a scris clujeanul.

 

 

 

Comenteaza