Record de spectatori la Toroc Fest 2024. Erika Isac și Vescan au animat atmosfera la fetivalul din Dej

Record de spectatori la Toroc Fest 2024. Erika Isac și Vescan au animat atmosfera la fetivalul din Dej
| Foto: Captură video - dej24.ro

Erika Isak și Vescan au „încins” a atmosfera, sâmbătă seara la Toroc 2024, organizat în municipiul Dej.

Record de prezență, aseară, la cea de-a cincea ediție a „Toroc Fest”, eveniment organizat de Primăria Municipiului Dej, potrivit dej24.ro.

Evenimentul – organizat an de an în luna mai, în aer liber – a fost un real succes, adunând în fața scenei, dar și pe dealurile Torocului, mai mulți oameni ca oricând, în special copii și adolescenți dornici de distracție. DJ Eugen a fost cel care a „încălzit” atmosfera, înainte să performeze artiștii locali Anda Domșa și trupa rock SAR.

După lăsarea serii, Erika Isak – artistă care a luat cu asalt industria muzicală, cu melodii virale, majoritatea pe locul 1 în trending pe YouTube – a „rupt” scena. Aproape toate versurile pieselor ei – majoritatea manifest, cu mesaj puternic sau care abordează probleme sociale – au fost cântate de public, spre bucuria tinerei cântărețe.

Erika Isac, cunoscută pentru hiturile sale și pentru prezența energică pe scenă, a încântat publicul cu un show de neuitat. Alături de ea, Vescan, rapperul clujean cu un repertoriu bogat și o carieră de succes, a adus în fața fanilor cele mai populare piese ale sale.

Ediția din acest an a „Toroc Fest” a fost încheiată de rapper-ul VESCAN. Clujeanul în vârstă de 36 de ani, care a colaborat cu nume din industrie precum Alina Eremia, MIRA, Kamelia, Olivia Addams, Florin Ristei sau Eva Timush, a făcut deliciul publicului și a interpretat toate piesele care l-au transformat într-unul din starurile româneşti ale radioului.

Toroc Fest, evenimentul care marchează deschiderea sezonului estival la Parcul Balnear Toroc, a avut loc sâmbătă, 25 mai 2024.

Comenteaza