Regele Mihai, omagiat de monarhiştii clujeni

Regele Mihai, omagiat de monarhiştii clujeni
De sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, Piaţa Unirii va fi umplută de lampioane tricolore, monarhiştii clujeni aducând în acest fel un omagiu în cinstea onomasticii Regele Mihai I al României.

Astfel, în data de 8 noiembrie, de la ora 20.00, Clubul Monarhiștilor Clujeni și filiala locală a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei vor aprinde 1.000 de lampioane, pentru a-i ura un călduros "La mulţi Ani!" Majestăţii Sale.

"Clujenii vor avea ocazia să își manifeste într-un mod inedit și spectaculos atașamentul față de conducătorul legitim al României, Majestatea Sa, Regele Mihai I. Îi invităm pe toți clujenii să lanseze câte un lampion cu această ocazie", a declarat Radu Copăceanu, vicepreședintele Clubului Monarhiștilor Clujeni.

"Lampioanele sunt un simbol al luminii și al speranței. Noi nu am renunțat niciodată la speranța că românii vor reveni la tradiția monarhică și vor restaura cea mai performantă formă de guvernământ, la care au renunțat doar sub amenințarea tancurilor sovietice", a adăugat şiValentin Lungu, vicepreședintele  Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei.

Aflat la a doua ediţie, reprezentanții organizațiilor monarhiste vor să transforme acest eveniment într-o tradiție care să simbolizeze recunoștința pe care clujenii o poartă membrilor Casei Regale a României.

Comenteaza