Reţinuţi de poliţişti după au snopit în bătaie un tânăr într-un club din Cluj

Reţinuţi de poliţişti după au snopit în bătaie un tânăr într-un club din Cluj
| Foto: Arhiva

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore doi dintre bărbaţii care au participat la data de 3 iunie la un scandal produs într-un club de pe strada Tipografiei din municipiul Cluj-Napoca.

La data de 7 iunie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca au identificat şi dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi care au provocat şi participat la scandalul dintr-un club de pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca, la data de 3 iunie.

Este vorba despre doi bărbaţi de 20 şi respectiv 28 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, care la data de 3 iunie, în timp ce se aflau într-un club de pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca, alături de alte persoane, au provocat şi participat la un scandal în urma căruia au agresat un alt tânăr, provocându-i acestuia leziuni traumatice pentru care victima are nevoie de 28 – 30 zile de îngrijiri medicale.

La momentul expirării reţinerii, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca în vedere dispunerii unei măsuri preventive. Cei doi sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comenteaza