Revelion cu show de lumini în centrul Clujului. Cum se va transforma Piața Unirii VIDEO

Revelion cu show de lumini în centrul Clujului. Cum se va transforma Piața Unirii VIDEO
Cu doar o zi înainte de Revelionul organizat în Piața Unirii, municipalitatea a anunțat oficial una din surprizele pregătite pentru clujenii care aleg să își petreacă noaptea dintre ani în centrul orașului. Una din principalele atracții ale serii va fi un show inedit de lumini.

Evenimentul de Revelion este deosebit de important pentru municipiul Cluj-Napoca în acest an, întrucât în 2015 Clujul se transformă în Capitala Europeană a Tineretului, în oraş fiind anunţate peste 1.000 de evenimente cultural-artistice pentru anul ce vine. Iar pentru a celebra acest lucru așa cum se cuvine, Primăria a pregătit mai multe surprize pentru clujeni, printre care și un spectacol indedit de lumini și de proiecții pe clădirile din centru Clujului.

Iată cum va arăta centrul orașului:

"Vrem să marcăm cumpăna dintre ani când practic municipiul nostru va dobândi statutul unic de Capitală Europeană a Tineretului printr-un spectacol de exepţie, artişti foarte buni, foc de arificii. Am pregătit multe lucruri frumoase, să învingem frigul de afară care va fi de minus 15 grade, un spectacol de excepţie, inclusiv invitaţi de peste hotare. De asemenea, la cumpăna dintre ani avem o surpriză pentru cei care vor veni în Piaţa Unirii", a declarat primarul Emil Boc pentru Ziua de Cluj.

În noaptea dintre ani la Cluj vor urca pe scenă Costi Cămărășan Band, The Asteroids Galaxy Tour și Trupa Muzicanții. Tot în centrul orașului, cei veniți la petrecere vor primi stegulețe și vor fi serviți cu șampanie din cele 700 de sticle pregătite de municipalitate.

Întreaga petrecere care se va desfășura în centrul orașului în noaptea dintre ani se ridică la 330.000 de lei, adică aproximativ 75.000 de euro.

Comenteaza