Revenirea lui Emil Boc la Cluj, prin ochii comentatorilor ziuadecj.ro

Revenirea lui Emil Boc la Cluj, prin ochii comentatorilor ziuadecj.ro
87 de cititori au postat comentarii pe site-ul ziuadecj.ro la articolul “Boc, pentru Primăria Cluj-Napoca. Ce părere aveţi?”, apărut în seara zilei de 5 februarie.

Iată comentariile:

Nu, mulţumesc !
de clujean

Şi-a demonstrat lipsa de demnitate şi onoare destul, nu e nevoie de încă o demonstraţie.


tot de un clujean
Ce ipocriţi sunt unii "clujeni"!

piei Satana !
de angi
Să ne ferească D-zeu ! - Să se ducă la coasă - ! Pe noi să ne lase în pace! Ne-a făcut de ruşine - Piei Satana!

sa
de ioan avram
Să meargă la Răchiţele să crească păsări şi să aducă produse pe piaţa Clujului. La cât ar produce, sigur ar găsi clienţi. Din ce îi rămâne poate face chiftele şi să le ducă la Apostu. Altceva ce să mai facă în Cluj? Doamne fereşte de asta şi de oameni asemenea lui sau mai precis din gaşca lui.

Ne-a convins, nu
de Gabi
Sper că este o glumă, ne-a făcut de ruşine la Bucureşti, l-a promovat pe Apostu, destul.

ar fi bine
de avocatu
Ar fi bine, să vină, doar vine acasă

o_O
de Bobo
A fumat ceva ilegal?

mulţi clujeni l-ar vota pe Boc
de pentru boc
Boc poate lua primăria din nou.

deplin acord
de Piatza
Daaa, daaa, daa, să vadă şi cei care l-au creat cum e! Să ia şi guvernul şi pe Băsescu cu el, trebuie să măture cineva şi la primărie.

welcome Boc
de răzvan
Îmi pare rău pentru lipsa de raţiune a celor ce mânaţi fiind de televiziunile lui Felix şi a Viscolului infractor uită că în Cluj s-au investit sume imense de când Boc e la putere şi eu spun că acest lucru se vede. Oricum, oraşul nostru va fi şters de pe harta investiţiilor de la buget, indiferent de cine va fi la putere, sigura noastră şansă fiind fondurile europene. Cu toate că a fost înconjurat de oameni care şi-au văzut şi propriile interese, Boc merită să fie reprimit la Cluj cu braţele deschise. Sincer, îl prefer pe el decât pe orice alt burtos din alianţa "preot/prostituată". O mişelie de coaliţie care nu are nici un fundament ideologic decât dorinţa de a avea acces la bani publici.

ar fi o soluţie bună revenirea la Cluj
de IONCRISTIAN
Comentariu pentru Răzvan. Stimate domnule Răzvan, am citi toate comentariile care au fost făcute pe marginea acestui articol, iar cea ce a-ţi scris dumneavoastră a demonstrat că sunteţi cu adevărat o persoană decentă, cu capul pe umeri şi cu gânduri bune, nu ca cei care au în mintea lor doar răzbunare, venin şi duşmănie. Să mă ierte Dumnezeu dacă greşesc, dar acum, când se pare că Dumnezeu a început să ne încerce parcă mai mult decât altădată, eu cred că ar fi mai bine că pe aceşti aşa-zişi români - semeni de-ai noştri care au demonstrat că după părerea lor doar prin ură şi învrăjbire ar trebui să ne manifestăm în cazul de faţă în legătură cu situaţia deosebit de complicată şi din România datorită crizei financiare din întreaga lume, eu cred că mai bine Dumnezeu ne-ar scăpa de aşa oameni de pe faţa pământului căci dacă ar fi fost oameni adevăraţi, cu frica lui Dumnezeu, nu ar fi urlat prin pieţe şi oraşe, ci s-ar fi rugat cu stăruinţă la Dumnezeu pentru conducerea acestei ţări şi viitorul României. Ruşine să vă fie, căci nu demonstraţi că sunteţi oameni ai lui Dumnezeu, ci nişte anarhişti şi răzvrătiţi, care doriţi să vă puneţi în locul creatorului şi să judecaţi voi ce este bine pentru ţară în locul celui care prin voia lui nemărginită pune conduceri şi orânduiri politice - aşa cum este şi poporul de bun - credincios şi solidar unul cu altul. Să vă fie ruşine încă o dată pentru toate denigrările făcute la adresa conducerii ţării. Mult succes vă trasmit, domnule Răzvan, şi să se facă voia lui Dumnezeu. Şi nu a oamenilor păcătoşi şi duşmănoşi. Cu deosebit respect, stimă şi consideraţie - semnat - Dl. Ion Cristian - din Bucureşti - simplu membru al PDL Sect. 2 - un cetăţean adevărat, cu respect faţă de ţară şi conducerea acestei ţări, aşa cum este ea. Dumnezeu să fie cu noi şi să ne binecuvânteze.

pentru IONCRISTIAN
de nae
Se pare că ţi-a fost spălat creierul. Ceea ce afirmi tu despre ceilalţi oameni care nu gândesc ca tine, faci chiar tu. Adică judeci oamenii în locul lui Dumnezeu. Crezi că în România doar un om şi slugile lui pot face ceva pentru acest popor oropsit? Crezi că doar unul are dreptate, iar restul trebuie să se încoloneze în urma lui, să execute doar ce îi este sugerat licuriciului de către finanţa mondială. Sunt şi oameni cu capacitate de gândire şi de administrare a acestei ţări, dar nu sunt lăsaţi de interesele financiare ale celor care au pus stăpânire pe aceste asociaţii de şmecheri care conduc România de peste 20 de ani, numite partide. De ce nu se mai vorbeşte nimic de Johanis de la Sibiu. Nu vedeţi că motorul Europei este Germania? Acum cu un neamţ la cârma guvernului am obţine multe avantaje, dar interesul celor care ne conduc sau al celor care doresc să ne conducă este deasupra interesului poporului român.

emil boc
de Adriana
De acord cu dvs.! Nici nu putea să facă un astfel de comentariu decât un SLUGOI mai mic, pentru că e clar, toţi membrii PDL sunt nişte SLUGOI fără scupule, care, probabil pentru a impresiona invocă Divinitatea la fiecare 3-4 cuvinte. Ruşine, dle Ion Cristian! Sunteţi penibil, semnându-vă "dl. Ion Cristian", habar nu aveţi de exprimare şi gramatică, înainte de toate! Cei care puneţi problema că dacă Boc nu ar fi fost prim-ministru, la Cluj nu ar fi fost atâtea investiţii, aveţi dreptate! Doar că un primar cu coloană vertebrală, cu principii şi demnitate, ar fi alocat bani şi pentru oraşele unde primarii aveau alte opţiuni politice. Aşa că eu cred că şi un alt primar, indiferent din ce partid, tot va avea grijă de acest oraş atât de minunat şi elegant! Dar să mai auzim de BOC în funcţii publice de conducere ar fi o umilinţă prea mare. Să-şi ia cu el şi pe nepoata purtătoare de cuvânt, o ignorantă şi o obraznică, care crede că doar ea ştie cum a obţinut diploma de studii superioare. Nu ştiu ce rost şi pentru cine au răutăţile cu televiziunile lui Felix, etc? Antena 3 este o televiziune cu profesionişti, cu oameni neimplicaţi politic, care redau ştirile reale, necreionate. Iar dacă punem sub semnul întrebării profesionalismul lui Mihai Gâdea, Radu Tudor, Victor Ciutacu, Oana Stacu, Adrian Ursu şi mulţi alţii din această televiziune, denotă doar subiectivism, contribuabili PDL, slugi PDL, frustraţi profesional! NU BOC!!!

Comentariu la cele spuse de Nae şi Adriana
de ION CRISTIAN
Stimabililor, dacă vă pot spune aşa. De unde şi până unde eu nu am dreptul să îmi spun punctul de vedere în ceea ce scriu şi eu consider că am dreptate.Vă supără cumva că nu sunt - USL- aşi, adică să fiu de partea PSD - PNL şi PC. Niciodată. Nu am fost comunist şi nu voi agrea niciodată această alianţă întocmită ad-hoc, căci eu vă asigur că fiecare partid singur în parte nu cred că reuşeşte să obţină cea ce cred ei că ar trebui pentru România. Eu am două opţiuni politice de care nu mă dezic şi dezertez ca alţii de la un partid la altul cu anumite excepţii. Deci sunt PDL-ist şi monarhist - regalist cu Regele Mihai. Deocamdată respect actuala conducere, în frunte cu preşedintele Băsescu, pe care eu nu-l blestem şi denigrez ca acei aşa-zişi români şi eu cu multe nevoi şi necazuri, dar cu decenţă şi bun simţ. Atenţie căci tot ceea ce facem nefiresc se va putea întoarce ca un bumerang împotriva noastră. Faceţi ceea ce vă taie capul, dar vă avertizez că cea ce gândim va fi contabilizat şi la Dumnezeu, nu numai pe pământ.

vai de capul tau
de dora
Cap ai, minte la ce-ţi mai trebuie?! Să ne ferească Dumnezeu!

laude pentru boc
de POPESCU
E normal la români când un cetăţean al urbei ajunge mare şi e la putere să ajute judeţul din care vine cu fonduri imense. Căutaţi alte laude, că astea sună a trafic de influenţă. Sunt localităţi turistice de tradiţie care n-au drumuri modernizate, ca să ajungă turiştii, în schimb prietena lui Boc îl ajută cu un promo pentru Răchiţele ce n-au văzut nici marile staţiuni montane.

La vremuri noi, oameni noi.
de greg
De fapt, dacă mă gândesc, nu era un primar excepţional, numai după închistarea de 12 ani sub predecesorul lui s-a părut că este excepţional. Nu, categoric nu-l mai vreau.

Un oraş de nebuni!
de Fumuru
Dacă ăştia îl mai votează pe cosaşul cu lopăţica lui de zăpadă, apăi înseamnă că sunt chiar duşi cu capu' clujenii ăştia. Apăi, când o ţară întreagă îi zice că-i prostu şi aplecatu în jenunţi în faţa paloşului lu ăl bătrân şi pleşuv de la Cotroceni, paloşu' ce îl foloseşte mai mult Lenuţa decât el însuşi, apăi atunci înseamnă că suntem noi clujenii tare prostovani şi înghesuiţi la mintiucă. Io nu îl vreu pe Boculeţ, dar nici pe acest Titus Steel al politicii de pe malul maloş al Someşului, Nicoară Pornovalentul bărbos. Alţii noi la rând, fără politicieni din PDL, PNL, PSD sau piei Satana UDMR.

gâscarul emil
de clujanul
Mai bine ar merge la gâşte la masă!

nicioadată
de Elena
Scutiţi-ne de această glumă. La primăria din Cluj acest individ nu trebuie să ajungă nici măcar portar. Să meargă în satul natal deoarece acolo ar putea să aibă şanse minime de a ajunge consilier. Nu ştiu cum individul ar mai putea circula singur pe stradă deoarece oamenii s-ar putea să-l scalpeze.

singura varianta
de Otto
Este singura variantă bună pentru Cluj. Dacă a condus ţara pe vreme de criză şi a avut creştere economică de 2% în 2011 sigur se descurcă şi cu un oraş de 300.000 de locuitori. Eu îl votez cu două mâini.

mergi acasa
de Dita
Oare câţi îl mai vreau, după ce ne-a făcut de ruşine Ardealul şi Clujul? Îl doresc numai cei care gândesc şi fac ca şi el. Să meargă la gâşte la Răchiţele, că acolo este în mediul lui.

Nu
de Goga
Un Nu total pentru Boc, ruşinea Clujului şi a Ardealului. Un Ba şi mai mare pentru Nicoară cel leneş şi obsedat sexual. Un uită, mă, pentru Rus cel comunist şi securist. Un mai aşteaptă vreo 8 ani pentru sluga de Moisin cu bunic securist. Un, yoy istenem draghe pentru Popa Adrian, prelungitorul lui PaszkanyArpad. Un nu total lui Buda, doar Clujul nu e chiar o privată. Si nu, nu, nu, nu, nu tuturor comuniştilor în frunte cu gâscanul de Boc.


coşmar
de un taximetrist
Un singur lucru îmi amintesc de când Boc era primar: 5.000 de taxiuri neautorizate şi nefiscalizate, din ziua aia încă n-am reuşit să-mi plătesc datoriile faţă de Finanţe.

O glumă proastă!
de Stando
Revenirea lui Boc în scaunul de primar al Clujului nici măcar ca glumă proastă nu merge. De fapt, nici unul dintre preconizaţii candidaţi actuali nu trebuie să ajungă în acea funcţie. Partidele astea şi-au atins limitele, nu vedeţi că de 20 de ani defilează aceleaşi fetze ? Ce Dumnezeu, nu suntem în stare să producem şi altceva decât inepţi care revarsă asupra noastră şuvoaie de bla-bla-bla? Cred că după 20 de ani măcar noi clujenii putem căuta un candidat (sau mai mulţi) care să nu fie membru de partid, să fie indepedent şi administrator genial. Asta nu se înţelege, că un primar trebuie să ADMINISTREZE oraşul, nu să facă politica de partid în stil dâmboviţean. Iar ca administrator vă întreb câţi dintre dvs. l-ar angaja pe Boc să vă administreze scara de bloc? Dar banii familiei?

nu te mai vrem tov. BOC!
de dan
Tov. BOC să meargă la Răchiţelele lui, să-şi vadă de coasă, de gospodărie, de animale...pentru că e un ŢĂRAN veritabil!

Clujenii recunosc valorile
de Dan
La guvern sau la primărie, avem nevoie de Emil Boc!

boc-boc
de goe
Dacă ar fi să aleg între Boc şi Nicoară, cu siguranţă Boc, chiar nu vreau să văd primăria transformată în casa de producţie filme XXX :))) ştiţi la ce mă refer :)))))))))

nu, nu ştim!
de clujean
Dacă te referi la filmuleţul ăla de pe laptop, era parte a unei glume video în care se arată ce a promis pedele (gagică faină care-ţi face masaj) şi ce a dat (o grasă care te rupe), fază care nu s-a mai văzut la teve! deci cară-te că baţi câmpii portocalii greţoase!

boc
de pentru boc
Datorită faptului că a făcut foarte multe pentru Clujul nostru iubit şi pentru că nu cred că o să fie alt candidat mai apt decât el, eu unu o să îl votez, deşi sunt perfect conştient că la Cluj nu o să se mai facă investiţii

???
de clujean
Vrei să spui că urăşti oraşul, de-aia vei vota un slugoi penibil, care să alunge investiţiile şi să servească mafia?

NEVER
de Vosi
Ar fi TUPEU şi NERUŞINARE la maxim. Dar de la asemenea specimene poţi să te aştepţi la orice. Se vor găsi şi lingăi care să spună că la Bucureşti nu a fost lăsat, bla-bla-bla. NU, la Bucureşti s-a comportat ca cea mai jegoasă slugă a lui Băsescu. SĂ-I FIE RUŞINE, NE-A FĂCUT DE RÂS PENTRU TOTDEAUNA, NU MAI ARE CE CĂUTA PE AICI !!!

Locul lui Boc
de VASILE
Locul lui Boc este în puşcărie, la închisoare pentru 20 de ani, la muncă silnică.
Măcar pentru subminarea economiei naţionale şi ofensa adusă Armatei României prin declaraţiile precum că militarii au salarii şi pensii "nesimţite".

niciodata
de amaratu
Ai perfectă dreptate. Acest gunoi n-are ce căuta în Cluj, nici măcar la Pata-Rât. În orice caz, eu personal, când îl întâlnesc, îi trag o flegmă peste ochi, indiferent de consecinţe. Cred că un om de nimic, jeg şi nemernic nu există pe lumea asta. Să ocolească Clujul, altfel e vai de el.

hm, interesantă mutare
de attila
Cât a fost primar a făcut treaba faină, acuma dacă e dat afară de la guvern şi partid şi vrea să arate că în Cluj-Napoca poate face treabă ...dacă nu se înscrie în nici un partid aici e altă poveste ...aş prefera totuşi pe altcineva primar, nu de alta, dar prea multă lume din Cluj a supărat, deci concluzia ar fi să mearagă la facultate unde este profesor şi să-şi facă meseria....hai, pa piticule porno.

Eu îi mulţumesc pentru sacrificiu
de Ovi
În primul rând, acest om a făcut un mare sacrificiu mergând la Bucureşti pe postul de prim-ministru. Cei care nu înţeleg acest lucru sunt, din păcate, mulţi. Clujul beneficiază în continuare de mulţi bani trimişi de la Bucureşti doar pentru că Emil Boc e acolo. În ţară investiţiile în infrastructură sunt mai multe din 2009. Ţara însăşi e într-o situaţie mai puţin periculoasă decât alte ţări. Apoi Emil Boc e CINSTIT! Eu am să-l şi votez dacă va fi nevoie, iar ca mine sunt mulţi care nu se obosesc să explice celor care urăsc fără un motiv bine conturat. Văd că unii vor să lovească, să nimicească, din ăştia au fost câţiva şi în Egipt la meciul de fotbal. Pentru mine Emil Boc e un exemplu de echilibru şi înţelepciune, a rezistat mult în mijlocul "miticilor", în aceşti ani tumultoşi, de fapt, a scris istorie, fiind primul prim-ministru din Cluj, primul care a început cu adevărat reforma. Sfatul meu pentru cei vehemenţi şi puşi pe jignit este să nu ţineţi cu dinţii de părerile voastre, se poate să vă înşelaţi.

se poate
de alex
Nu îmi place când văd atâta lume ipocrită. Când a fost primar la Cluj a făcut atâtea lucruri bune pe care Funar nici în 100 de mandate nu le-ar fi putut face. A schimbat faţa Clujului cât a fost primar. Aşa că puţină recunoştinţă nu ar strica.

DA!
de bogdan
Boc, hai la Cluj!

Nu
de mircea
Şi-a dovedit cu vârf şi îndesat incompetenţa la Bucureşti. Chiar dacă, vezi Doamne, el ar fi fost capabil, dar l-au săpat miticii, tot incompetenţă se cheamă. Fiindcă, dacă eşti şef, răspunzi de faptele subalternilor. Dacă nu-i poţi stăpâni, nu eşti bun de şef. Aşa că vis-a-vis de un incompetent dovedit, orice alternativă este câştigătoare.

Va ieşi Primar
de rbv
Se vede că sunteţi spălaţi pe creier de televiziunile de c..t la care vă uitaţi. Toată lumea spune că a făcut ce trebuie (Ţiriac, FMI, UE, etc.) numai românii sunt nemulţumiţi. Dacă eram în faliment ca Grecia, atunci era bine, NU? Românii s-au obişnuit să se plângă şi asta le-a intrat în sânge şi reflex. E important că aveţi televiziuni care vă arată permanent că e RĂU, e FOARTE RĂU, că Boc şi cu Băsescu sunt de vină inclusiv pentru că viscoleşte afară şi din cauza asta Boc trebuie să-şi dea demisia. Da, într-adevăr, ar fi trebuit să-şi dea demisia. Încă chiar mai de mult. Dar nu pentru că nu e competent, ci pentru că POPORUL ĂSTA NU MERITĂ CONDUCĂTORI BUNI. La români le trebuie CV TUDOR cu BECALI şi DIACONESCU. Boc a făcut foarte multe pentru Cluj şi merită să ajungă primar din nou.

Dar Apostu
de Cloaca de la primarie...
Domnul Boc va trebui să explice cum de nu "a văzut" furturile şi ilegalităţile executate de Apostu pe vremea când erau în tandem la primărie, mai ales după ce a declarat la TV că-l crede nevinovat şi spera să-şi dovedească nevinovăţia. Nu există decât două posibilităţi: 1. Habar nu avea de afacerile lui Apostu şi atunci înseamnă că e un slab menager şi mai bine şi-ar face mea culpa pentru că nu şi-a ales bine colaboratorii. 2. Ştie despre furtişaguri, deci este implicat şi atunci e o chestiune de timp până DNA-ul... Părerea mea este că Boc nu va candida la Primăria Cluj.

Boc primar
de Tiberiu Gavrila
Da, merită să fie ales, a făcut foarte mult pentru Cluj! Cum a fost pe vremea lui Funar? O catastrofă.

doamne fereşte
de adi
Suntem proşti (că altfel nu era ţara unde este), dar nici chiar aşa de proşti (sper) încât să-l mai votăm pe piticu ăsta, care efectiv şi-a bătut joc de noi cu aroganţă şi a încercat să ne ia şi ultima fărâmă de demnitate. Asemenea creaturi nu au ce să mai calce prin acest oraş în nici o funcţie publică.

Aveţi grijă clujeni! Să nu cumva să faceţi o asemenea greşeală!
de Sorin
"Oricine", numai Boc nu!

Boc
de GOGO
Hai acasă... e mai bine... iar pentru toţi cei care uită cât de mult a avut de câştigat Clujul de pe cârca lui Boc (minus Apostu, care era susţinut de mai sus decât Boc şi pe alte interese) Clujul a avut numai de câştigat. E imposibil să cred că lumea are o memorie atât de scurtă încât să aleagă alt viitor decât cel cu Boc al Primăria Clujului. Fără un strop de afinitate faţă de PDL, dar cu mult dispreţ faţă de "ceilalţi" - RUS, NICOARĂ şi alţi afacerişti trabucari!!

pentru toţi deştepţii care au ceva împotriva lui
de mihai
Ăştia, voi care vă credeţi mai deştepţi şi cărora v-au spălat emisiunile tv creierul, propuneţi voi, vă rog, o variantă mai bună în locul lui Boc la primărie. Să vedem dacă există în primul rând la ora actuală o variantă mai bună. Vai de capul vostru, să se plângă ştie toată lumea, dar să pună mâna să muncească nu. Să ziceţi "ms" că nu am ajuns ca şi grecii.

exclus
de cetatean
Sunt alte opţiuni viabile

candidaturi Primăria Cluj
de parsifal
Nu cred că are şanse reale candidatura lui... partidul e compromis în corpore ... iar la Cluj a primit lovituri devastatoare...

Boc primar la Cluj-Napoca
de motul
Cu siguranţă Boc este singurul candidat capabil, serios, harnic şi devotat lujului. El şi de la Bucureşti a ajutat Clujul foarte mult, şi ori de câte ori avea posibilitatea dădea Clujul ca exemplu şi lăuda oraşul nostru. Boc o să aducă la Cluj o stare de normalitate şi armonie pentru că este de bună credinţă şi un om cu suflet mare. Oricum, niciodată Moisin, omul fără nici un pic de viziune, robotul care nu gândeşte numai execută. Foarte slab Moisin ăsta şi incapabil să formeze o adevărată echipă (poate doar cu amanta de Loredana şi cu încă vreo doi, că în rest pe toţi îi sapă). Bine că nici ceilalţi nu sunt de treabă şi nu se pot compara cu Boc. HAIDE BOC!

DA !
de OZZY
RESPECT, DOMNULE BOC!!! Sănătate şi mult succes în continuare, welcome back to Cluj!

Boc
de Alexa
Clujenii au votat prost tot timpul, pe Funar de câteva ori, pe Apostu... nu m-ar mira să iasă Boc primar din nou!

pro
de tonamie
Să nu uităm că ceea ce este şi se vede în acest oraş la ora actuala i se datorează în mare parte acestui om (cu mici excepţii, bineînţeles). Lăsând la o parte faptul că poziţia de prim-ministru nu l-a avantajat, Boc a fost mereu un bun administrator pentru acest oraş. Dacă e să susţinem imaginea şi bunăstarea oraşului şi facem o mică analiză a ceea ce s-a întâmplat înainte de a ajunge primar, cred că e uşor să iei o decizie pro Boc... Oare cei care îl judecă acum, cred ei că pot face o treabă mai bună? Vă doresc tuturor o săptămână uşoară... şi senină.

NU
de clujean
Asta NU!!!!!!!!!!!!!!!! BOC=APOSTU sau APOSTU=BOC

Felicitări!
de Alexa
Oricum, efortul care l-a făcut lăsând primăria pentru guvern trebuie respectat. Felictiări pentru efortul depus!

DA
de pzzzz
Îl aşteptăm acasă :)

da
de Cosmina
Da, să vină la Cluj, să nu uităm că în perioada în care dânsul a fost primar oraşul a evoluat şi s-a văzut o administraţie bună, specific că nu sunt de partea lor, politic vorbind, dar nu putem nega ceea ce a făcut pentru Cluj.

Boc
de Hetfield
Trăiască domn' primar!!!!

ar fi bine pt cluj
de dan
Să dea Domnu' să revină în funcţia de primar!

ar fi bine pentru Cluj să se întoarcă
de avram iancu
Ar fi foarte bine pentru Cluj să se întoarcă. A demonstrat-o. Riscăm cu altcineva?

are votul meu :)
de eu rares
Are votul meu.

doamne fereşte
de adrian
Doamne fereşte! El cu Apostu au furat destul.

Boc primar?
de un clujean
Nu vă faceţi atâtea gânduri! Boc este un om de bun simţ şi nu se va gândi să candideze. Îl dau afară cei din guvern şi credeţi că va veni la Cluj pentru a candida?â Eu nu cred. El este un om cu principii. Ha, ha, ha!

exclus
de rachiteanu
E o speculaţie strict jurnalistică, fără relevanţă practică. E limpede că pentru Boc e începutul sfârşitului, abia de acum vor începe să apară lovituri, răzbunări, justificari, cu o sete de sânge evidentă în PDL. Ar fi bine pentru Boc să rămână întreg (la cap şi la trup) pentru ceea ce va urma. Aşadar, ar fi mai bine pentru el undeva printr-o ţară străină, nu să scoată capul în lume.

viitorul Clujului
de Marius
Cu toate că a făcut greşeli enorme în funcţia de premier, eu consider că în mandatul de primar a făcut şi multe lucruri bune pentru oraş! Mă gândesc cu oarecare îngrijorare că aici vor veni la putere "ceilalţi" care după perioada aceasta de opoziţie vor lua tot felul de măsuri populiste ca să îşi asigure traiul "decent" pentru următorii 4 ani în apropierea a ceea ce a mai rămas din ciolan! Să trăiţi bine! (probabil în 2050).


să nu vină că nu-l vrem
de stefan
Când a candidat Apostu pentru Primăria din Cluj-Napoca pe toate ştirile şi pe toate televiziunile ziarele şi blogurile la nivel local auzeai o frază celebră. "Emil Boc îl mandatează pe Sorin Apostu pentru Primăria Clujului"; frate, după ce ţi-ai pus cuvântul la bătaie şi ăla se dovedeşte că era 50-50, tu mai vrei să candidezi la Cluj?

Mandatul lui Boc
de Florin
În perioada mandatului lui Boc au fost investite sume imense de bani în Cluj şi Ardeal. Aşa că nu voi uita binele ce l-a făcut Clujului, chiar dacă a făcut şi greşeli. Îl voi vota pe Boc fără ezitare să fie din nou primar la Cluj.

bok
de sorin
Am o foarte bună părere legată de eventuala întoarcere a d-lui Boc la Cluj, dar întoarcerea trebuie să înceapă neapărat de la sediul DNA. Să nu uităm că micutzul politician ne-a procopsit cu marele Apostu, pe care l-a "garantat" alături de Băsescu. Să nu uităm că aventurile KIAT şi Diferit au început sub administraţia Boc, la Primăria Cluj, şi să nu uităm episodul cu ursuleţul de pluş cumpărat pentru probabil amanta lui, care sigur era în contact cu primăria, fiind furnizoare de bază a administraţiei Boc şi asociată cu turcul de la KIAT. Şi ar mai trebui să ne explice cum s-au îmbogăţit suspect nepoţii originari din Răchiţele. Cum alţi nepoţi incompetenţi au ajuns să aibă funcţii bine remunerate în guvern sau în alte instituţii de stat.

să vină acasă
de mihai
Nu mai are nici o şansă. Păcat că ne-a făcut Clujul de ruşine. O să aibă mult de tras până o să uite clujenii ce porcării a făcut.

Ma Bucur
de Andrei
Sper să vină înapoi în Cluj că 100% va câştiga alegerile Clujului. Boc=Cluj-Napoca

horatiu
de horatiu
Azi cred că toţi pdl-iştii clujeni sunt în celula de criză cu mesaje pro Boc pe net. (şi unii membri simpli din capitală cu frica lui Dumnezeu au fost convocaţi):) ar fi un maxim de aroganţă din partea d-nului Boc dacă ar avea tupeul să candideze ca primar după ce lumea îi cerea demisia ca premier şi după episodu Apostu (Omul lui oc!!!!!!)

Să vină acasă că-i mai bine
de Iuan
Mulţi dintre voi nu sunteţi conştienţi câţi bani au ajuns la Cluj cât timp a fost Boc premier...Omul ăsta este al Clujului şi aşa o să rămână. Sper să iasă primar şi să continue ce a început.

la munca
de mihai
La muncă, nu la cerşit... şi o să vedeţi că nu o să vă intereseze cine e la primărie: BOC, NICOARĂ, APOSTU, TIŞE .....PORPOLOC......ROSTOPOC ETC.

boc
de Clujan 100%
Nici un politician din Cluj nu a făcut nimica pentru oraşu' ăsta, nici Rus, nici cei de la PNL... şi Boc ne-a făcut de ruşine??!?!? ...eu o să-l votez pe omul ăsta oriunde candidează, la Preşedinţie, la primărie nu contează, nu de alta k îs CLUJAN .....o să vină cei de la PNL, PSD Clujul n-o să mai primească bani de la guvern în veciiiii!!

boc primar?
de maria
Nu, NU, NU, cred că populaţia Clujului mai are persoane care nu s-au compromis. Ajunge BOC, intră şi tu în rândul celor mulţi şi ai să vezi cum este şi unde ne-ai adus: la sapă de lemn, cum ar zice un ardelean.

dl. Boc
de miruna
Da, l-aş vota pe dl. Boc oricând şi pentru orice funcţie. Regret că a trebuit să plece din guvern în modul acesta, pentru că ar trebui să îl considerăm erou. În stresul şi cu hienele în spate, în care a lucrat, şi a trebuit să gândească pentru ţară, a făcut-o cu prisosinţă. Îl respect şi mi-aş dori ca şi concitadinii mei să lase ura politică şi să recunoască faptul că dl. Boc este un om adevărat şi ceea ce a făcut a făcut bine. Peste ani, probabil, vor conştientiza cine a fost acest om deosebit.

Sclavie perpetua
de Mercean
Nu avem nevoie de demolatorul Boc, nu s-a creat nici o întreprindere productivă serioasă la Cluj, ţara trăieşte pe credit, a amanetat viitorul copiilor, a adus numai suferinţă, la gunoi cu el şi ceilalţi politicieni.

Cu Apostu de mână.
de edelacluj
Aş vrea să-l văd pe Boc, în campania electorală, defilând cu panoul de acum patru ani (că tot e criză), panou pe care trona Boc şi Apostu sub sloganul "ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAŢĂ MAI BUNĂ". "Să fie primit".

Boc să meargă lângă Apostu !
de silviu din Transilvania
Credeţi că mai există cineva în Cluj care să nu fi înţeles că Apostu, primarul prins cu hoţia, a fost instalat de Boc la Primăria Clujului ca să fure şi pentru el şi pentru PDL?! În momentul când a început să fure mai mult pentru el şi Boc şi mai puţin pentru PDL se pare că băietul a fost înlăturat! Locul lui Boc este alături de Apostu la puşcărie, unde trebuie să ajungă şi Băsescu şi Udrea şi toată Gaşca lor Mafiotă!

asadar
de barcelona
Deocamdată Apostu nu e judecat, aşadar prezumtiv nevinovat ...ceea ce vehiculează presa este lipsit de valoare, judecătorii îi vor stabili vinovăţia. Clujenii ar trebui să-i fie mai mult decât recunoscători lui Boc pentru tot ce a făcut pentru Cluj ca primar şi ca prim-ministru!... Nu-i bai, o să aleagă un alt primar şi-o să le pară rău....Funar, poate?

Emil Boc la primărie
de lucian
La primărie o fost ok ca şi primar, acuma nu ştiu dacă clujeni îi mai acordă încrederea şi voturile ca primar, repet a fost bun nu trebuia să plece la Bucureşti, dar asta e, rămâne de văzut acuma.

Ar fi jenant pentru Emil Boc să revină la primărie
de Ion
După ce ai fost prim-ministru ar fi ruşinos să revii primar. Asta ar arăta că omul nu poate să se dezlipească de un scaun cu privilegii şi ar fi păcat pentru un om care se pretinde intelectual să transmită un aşa mesaj de fripturist.

Nu avem nevoie
de Mel Cip
Să ne ferească bunul Dumnezeu de un asemenea om la primăria din Cluj. Ne-am convins ce poate, mai ales cu garanţia pentru Apostu. Puşcăria să-l mănânce!!!

BOC: cel mai bun primar
de Catalin
Ar face bine să vină şi să candideze pentru Primăria Cluj-Napoca. Doamne ajută să facă acest lucru pentru că atâta timp cât a fost la primărie a schimbat faţa Clujului prin numeroasele investiţii demarate şi finalizate cu succes. Doar un exemplu major: schimbarea reţelelor, precum şi reabilitarea totală a celor 288 de străzi. De asemenea, cât a fost prim-ministru a alocat numeroase fonduri către judeţul nostru şi către Cluj. Exemple: noul contract de reabilitare reţele şi infrastructură pentru celelalte 150 de străzi, alocarea de fonduri şi finalizarea primului tronson din autostrada A3, alocarea de fonduri şi finalizarea 99% a centurii Apahida-Vâlcele, alocarea de fonduri şi realizarea conductei de alimentare cu apă a oraşului Cluj-Napoca direct din lacul Tarniţa, înlesnirea şi accelerarea acordării autorizaţiei de construcţie pentru primul stadion modern din Cluj, alocarea de fonduri pentru realizarea stadionului Cluj Arena, acordarea de fonduri pentru sala polivalentă, Toate aceste fonduri trimise de prim-ministrul Emil Boc la Cluj au permis primăriei locale să aloce din fondurile proprii bani pentru reabilitarea liniei de tramvai şi achiziţia de garnituri noi de tramvaie. IATĂ DOAR CÂTEVA DIN REALIZĂRILE MAJORE ALE LUI EMIL BOC PENTRU ORAŞUL CLUJ-NAPOCA. Bravo, domnule Boc! Oare să mai pomenesc că datorită măsurilor de austeritate luate de guvernul condus de Boc România nu a ajuns în situaţia falimentară a Greciei? Ei şi ce dacă l-am dat jos? Credeţi că vor creşte pensiile, salariile, ajutoarele sociale? Credeţi că se vor micşora taxele, impozitele, TVA-ul şi contribuţiile sociale? CIUCIU! Iată Italia: l-au dat jos pe Berlusconi că cu chiu cu vai a început să ia măsuri de austeritate şi ce au rezolvat? Nimic. Actualul prim-ministru se află în situaţia de a lua urgent măsuri de austeritate pentru a nu ajunge în situaţia Greciei. La fel şi în Grecia: atâtea greve şi mişcări de stradă pentru măsurile de austeritate luate de fostul prim-ministru Papadopoulos. Ce au rezolvat? Nimic. Actualul prim-ministru grec este nevoit să continue, ba chiar să accelereze măsurile de austeritate luate de Papadopoulos. Bravo domnule Boc: Aţi fost cel mai bun prim-ministru de după revoluţie şi sper să redeveniţi cel mai bun primar din Cluj-Napoca.

Boc
de Calin
Sunt pentru! Să vină Boc ca şi primar! VOTEZ DA!

Domnul prim-ministru Boc
de Anton
Domnilor de la acest ziar, vă pun următoarea întrebare: de ce nu lăsaţi să aibă lumea acces la sondajul făcut??? De ce nu continuaţi sondajul?? Aţi evita aceste intervenţii tipice dâmboviţene şi aţi menţine un nivel mai serios al ziarului. Cu respect, un om care a mâncat salam cu soia de la Ceuşescu şi a plecat din ţară mulţumită lui Iliescu. Vă doresc să învăţaţi să faceţi presă cu citiori mai civilizaţi.

Este un om prea corect pentru Bucureşti. Vă aşteptăm la Cluj
de Bianca
Consider că domnul Boc a făcut prea multe şi, din păcate, nu a avut cu cine. D-le Boc, prea multe hiene acolo la Bucureşti, haideţi la Cluj că aţi făcut o treabă extraordinară ca primar şi eu va voi susţine cu votul meu. Orice om inteligent ştie că Boc nu a făcut decât curăţenie şi-a eliminat paraziţii din instituţiile statului, un om prea corect pentru Bucureşti.

Boc primar!
de Cosmina
Nerecunoscătorilor, acum îl vorbiţi de rău, dar când a fost primar şi a modernizat Clujul, a aprobat deschiderea de mall-uri, a dat gratuit pe autobuze la bătrâni şi o grămadă de alte chestii bune ce le-a făcut.. atunci l-aţi pupat undeva. Acum, când e la greu, e la greu pentru că a crezut că poate face ceva pentru ţara asta, nu îi e bine lui că a guvernat ţara în vreme de criză şi a primit ordine de sus... Oricând vom fi unii care îl vom susţine! Clujul merită un primar ca el!!

 

Etichete
Comenteaza