Rezultatul autopsiei în cazul tânărului italian găsit mort la Cluj. Mesajul mamei îndurerate

Rezultatul autopsiei în cazul tânărului italian găsit mort la Cluj. Mesajul mamei îndurerate

Mattia Gastaldello, tânărul italian găsit mort într-un apartament din Cluj-Napoca era doctorand în matematică și se afla în România de doar câteva zile.

Italianul, originar din Rosà, provincia Vicenza, a fost găsit decedat în bucătăria apartamentului închiriat în Cluj. Acesta sosise în România de câteva zile și ar fi urmat să rămână în ţară câteva luni pentru un proiect postdoctoral.

Potrivit rotalianul.com, studentul ar fi menţionat zilele trecute că simte miros de gaz în apartament. Prin urmare, rezultatele autopsiei efectuate confirmă faptul că moartea a survenit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, un gaz letal, care, evident, a invadat apartamentul închiriat de către cercetător.

Rezultatele autopsiei ar confirma faptul că decesul tânărului Mattia Gastaldello, survenit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, scrie cotidianul Il Giornale di Vicenza.

Dinamica și cauzele tragediei fac obiectul investigațiilor inițiate de Procuratura Română.

„Nu am de ales, trebuie să mă resemnez că fiul meu a murit, dar vă rog să vă asigurați că nu se va mai întâmpla și altor tineri o tragedie similară.” Acestea sunt cuvintele pe care Gianna Toffanello, mama lui Mattia Gastaldello, le-a spus ofițerilor de poliție români care investighează cazul.

„Nu știm nimic ancheta este încă strict confidențială, nu știm dinamica faptelor, va trebui să așteptăm închiderea anchetei. Acum vrem doar să-l aducem pe Mattia acasă”, au spus părinţii tânărului italian.

 

Comenteaza