Ridzi s-a predat la Cluj

Ridzi s-a predat la Cluj
Fostul ministru al Tineretului şi Sportului s-a predat poliţiei la Cluj.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, deputatul Monica Iacob Ridzi s-a predat autoritatilor la Cluj, fiind deja luata in custodia Politiei.

Pe de altă parte, mai mulți polițiști au mers cu un mandat de arestare la locuința fostului ministru din Petroşani.

Cel mai probabil, va fi dusă la penitenciarul din Arad.

Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată, alături de alte 11 persoane, de abuz în serviciu. Vezi aici toate informaţiile despre condamnarea fostului ministru din Cabinetul Boc.

UPDATE: Surse judiciare au declarat Monica Iacob Ridzi s-a predat polițiștilor din Cluj în jurul orei 17,50 și că a fost dusă la secția exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla. Conform primelor informații, aceasta s-a prezentat la sediul IPJ Cluj însoțită de soțul său, spunând că are probleme grave de sănătate și că a fost externată recent din spital.

Potrivit reglementărilor legale, persoanele care urmează să-și execute pedeapsa cu închisoarea sunt ținute mai multe zile în carantină, perioadă în care li se fac controale medicale și le este evaluată starea de sănătate.

Comenteaza