RUPE-ŢI PERMISUL! Nesimţire fără limite. Şi-a parcat maşina la semafor FOTO

RUPE-ŢI PERMISUL! Nesimţire fără limite. Şi-a parcat maşina la semafor FOTO
Un clujean s-a gândit ca poate să îşi parcheze maşina exact în mijlocul drumului. Fără vreo remuşcare, şoferul şi-a pus avariile şi a blocat timp de câteva minute bune prima bandă a unei importante artere din oraş.

Un şofer s-a gândit că poate cu uşurinţă să îşi pună avariile şi să staţioneze pe prima bandă, în unul dintre cele mai aglomerate locuri din Cluj. Un bolid negru a creat haos în trafic sâmbătă dimineaţa în zona pieţei din Mărăşti. Fără să stea prea mult pe gânduri, un clujean s-a gândit că poate să îşi lase maşina în mijlocul drumului. Nici gândul câ ar putea aglomera circulaţia, nici valul de claxoane de la alţi participanţi în trafic nu l-au făcut pe şofer să se gândească de două ori înainte de a se coborî din maşină. 

"Nesimţirea se face încă o dată simţită printre şoferi. Maşina neagră statea cu avariile pornite de cel puţin 15 minute acolo şi bloca toata banda de circulaţie. Totul s-a intamplat la Piaţa Mărăşti, iar maşinile trebuiau să treacă pe banda 2 ca sa poată să-şi continue deplasarea.", relatează un martor.

Dacă ai surprins şi tu un şofer cu tupeu, care a parcat neregulamentar, trimite-ne imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau postează-le pe pagina noastră de Facebook.

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)

 

 

Comenteaza