RUPE-ŢI PERMISUL: Trotuarul care se transformă în loc de parcare

RUPE-ŢI PERMISUL: Trotuarul care se transformă în loc de parcare
Ignoranţa şoferilor, alimentată de cele mai multe ori de lipsa parcărilor, îi face pe aceştia să îşi lase de foarte multe ori maşina parcată exact în mijlocul trotuarului.

Cartierul Mănăştur este unul dintre cele mai sufocate cartiere, iar parcările din zonă au devenit motive de nemulţumire pentru tot mai mulţi clujeni. Cele două parking-uri construite de Primăria Cluj-Napoca în cel mai mare cartier al Clujului nu par să rezolve problema parcărilor neregulamentare, situaţie care îi nemulţumeşte pe locuitorii din zonă. Gestul unui şofer a incomodat pietonii care au circulat pe trotuarul străzii Ion Meşter din Cluj.

Din seria "Maşina pe trotuar, pietonii pe stradă", un clujean a considerat că trotuarul ar putea reprezenta locul de parcare ideal, motiv pentru care nu a stat pe gânduri şi a urcat rapid maşina pe acostament, fără să îi mai pese de pietoni.

În cazul în care aţi surprins şi dvs. şoferi cu tupeu, puteţi să ne trimiteţi imaginile pe adresa de email redactie@ziuadecj.ro sau să le postaţi pe pagina noastră de Facebook.

Rupe-ţi permisul e o campanie ziuadecj.ro. Dacă parchezi maşina neregulamentar, te taxăm la noi în ziar :)


Comenteaza