Breaking news Ryanair intră, în premieră, pe aeroportul din Cluj. Care este prima destinaţie, cu preţuri de la 25 de euro

Ryanair intră, în premieră, pe aeroportul din Cluj. Care este prima destinaţie, cu preţuri de la 25 de euro

Compania aeriană Ryanair anunţă prima sa rută de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj (AIAC).

 

Ryanair va opera zboruri către Londra (Southend), cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie 2019. “Suntem încântați să anunțăm prima noastră rută din Cluj, un nou serviciu către Londra Southend care va debuta în aprilie 2019 și va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, ca parte a programului nostru vara 2019.

Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri în promoție de la doar 24,99 euro pentru călătorii în aprilie, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, vineri, 15 iunie. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să grăbească și acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Olga Pawlonka, sales & marketing manager CEE & Balkans al Ryanair.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al AIAIC, Viorel Federiga, a declarat: „Aeroportul Cluj, primul aeroport regional din România, felicită operatorul aerian Ryanair pentru anunţul startului zborurilor spre Cluj-Napoca. Aceasta va reprezenta o bună oportunitate pentru toţi pasagerii din Transilvania şi un pas important pentru dezvoltarea viitoare a aeroportului”.

David Ciceo, directorul general al AIAIC, a precizat: „Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană aici, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută”.

Aeroportul Londra Southend este situat la 60 km est de centrul capitalei Angliei, dar este deservit de o linie de tren care leagă aerogara de până la opt curse pe oră, conform informațiilor publicate pe site-ul aeroportului britanic.

În prezent de pe aeroportul britanic nu există niciun zbor spre România, dar este un aeroport internațional de dimensiuni relativ mici, ca trafic fiind la nivelul aeroporturilor din Iași sau Timișoara. Pe ruta Cluj – Londra singurul operator aerian care oferă acum zboruri directe este Wizz Air, către aeroportul din Luton, situat la 47 km de centrul Londrei.

 

Comenteaza