S-a dat peste cap cu maşina şi a trecut ca o sfârlează prin zidul de beton, pe o stradă din Cluj FOTO/VIDEO

S-a dat peste cap cu maşina şi a trecut ca o sfârlează prin zidul de beton, pe o stradă din Cluj FOTO/VIDEO
Accidentul de miercuri seara s-a produs într-o zonă în care, în ultimii ani, au avut loc zeci de accidente, unele soldate chiar cu persoane decedate.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în județul Maramureș, în timp ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca înspre centrul municipiului, ajuns pe strada 1 Mai din Dej, din motive încă necunoscute a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un gard de beton pe care l-a distrus. În urma impactului devastator, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe plafon, relatează dej24.ro.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor, dar și polițiștii.În autoturism se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Cășeiu. Acesta a reușit să iasă singur din autovehiculul distrus în beton, înainte să ajungă salvatorii. Conducătorul auto a suferit mai multe leziuni în zona capului, însă viața nu îi este pusă în pericol. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.

În ultimii ani, în respectiva zonă au avut loc zeci de accidente, unele soldate cu persoane decedate. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Comenteaza