S-a deschis Salonul Mireselor. Găseşti de la rochii cu pietre preţioase la limuzine de epocă FOTO

S-a deschis Salonul Mireselor. Găseşti de la rochii cu pietre preţioase la limuzine de epocă FOTO
S-a deschis “Salonul Mireselor”, unul dintre cele mai importante târguri de evenimente din Cluj. La eveniment, clujenii vor putea afla care sunt ultimele tendinţe în organizarea nunţii de vis şi vor putea alege detaliile perfecte pentru ca petrecerea lor să se desfăşoare ca la carte.

Mii de rochii de mireasă stau înşiruite în aceste zile la Expo Transilvania, acolo unde are loc unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate organizării de nunţi. De la modele simple, la unele cu zeci de perle, mărgele sau pietre preţioase cusute manual, toate aşteaptă să fie cumpărate pentru a fi purtate în una dintre cele mai importante zile din viaţa clujencelor. Primele curioase au trecut deja pragul evenimentului pentru a pleca în căutarea rochiei perfecte sau a sălii de nuntă ideale.

La "Salonul Mireselor", zeci de firme specializate în organizarea de nunți și de evenimente vor prezenta o gamă largă de produse și servicii.

Cei interesaţi au ocazia să găsească de la rochii de mireasă la albume foto, verighete, suveniruri, deserturi sau chiar oferte pentru săli şi corturi de evenimente. Tot în cadrul târgului sunt expuse şi maşini luxoase, care pentru o sumă considerabilă de bani, pot fi închiriate.

Pentru cele 4 zile de desfaşurare organizatorii au pregatit publicului vizitator, pe lângă expoziţia propriu-zisă şi un program de manifestări conexe menite să-i inspire şi să-i ajute pe viitorii miri în a face alegerile potrivite pentru ziua magica a nunţii lor. Programul de vizitare este în ziua de sâmbătă între orele 11 şi 19 şi duminică între 11 şi 18.

Programul artistic

Sâmbată, 1 noiembrie
14.00 - 14.30 Solista Ioana Moldovan
15.00 - 15.30 FOUR SEASONS CVARTET
16.00 - 16.30 KHAMELEON BAND
16.45 - 17.00 Adrian şi Tatiana (finalişti România Dansează)

Duminică, 2 noiembrie
12.15 - 12.45 ATTITUDE DANCE STUDIO - Demonstratii de dans de societate
13.00 - 13.30 CVARTET RUA
14.00 - 15.00 EXTRAGEREA PREMIILOR
15.00 - 15.40 Soliştii Corina Chereches si Adrian Buza, acompaniaţi live de orchestra profesionistă Transilvania. Coregrafia va fi asigurată de 4 perechi de dansatori din Ansamblul folcloric Transilvania.
16.00 - 16.30 KHAMELEON BAND

Comenteaza