S-a lansat portalul Corect News

S-a lansat portalul Corect News
Opt ziare, scrise de 50 de ziarişti, în grupul CorectNews, coordonat de jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, grup care a fost lansat astăzi.
Stănescu a declarat în deschiderea conferinţei de lansare a grupului de presă că portalul corect.com este prima platformă integrată online care nu are niciun fel de sediu şi “lucrează din orice loc unde are acces la internet”. Portalul include şapte site-uri de ştiri şi unul generalist. La lansarea de astăzi a participat şi Dinu Patriciu, proprietarul ziarului Adevărul, despre care a spus că nu are nicio legătură cu grupul de site-uri lansat astăzi.

"Investiţia este destul de mare, destul de costisitoare pentru Dinu Patriciu, dar suficientă pentru tot ceea ce ne proprunem. Există şi alţi investitori pentru diverse site-uri, dar vor rămâne minoritari", a spus Roşca.

Grupul este editat de Virtual Big Bang SRL, despre care Roşca a spus că va rămâne "întotdeauna majoritară" în grup.

Grupul de presă este coordonat de Sorin Roşca Stănescu, iar director este Margarita Geica. Director de marketing este Marius Rusu, Andreea Ristea ocupă funcţia de customer service, iar grupul are şi un responsabil de social-media, în persoana lui Petre Ludwig.


Ziuadecj.ro este unul dintre cei peste 20 de parteneri ai CorectNews.

Comenteaza