Foto S-a pus la odihnă pe carosabil, în centrul Clujului

În urmă cu două nopţi, un bărbat a blocat traficul din Cluj-Napoca. Acesta era aşezat în fund pe carosabil, chiar pe o stradă din centrul oraşului.  

S-a întâmplat în zona Pieţei Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, când şoferii care traversau prin centru au dat în mijlocul drumului de un bărbat care se aşezase pe carosabil.  

Mai mulți șoferi i-au atras acestuia atenția și l-au sfătuit să se ridice de pe carosabil pentru a nu păți ceva, bărbatul era insensibil la apelurile șoferilor de a se ridica și a se muta pe trotuar, a transmis turdanews.net

Este posibil ca bărbatul să se fi aflat sub influența drogurilor ori sub influența alcoolului, mai transmite turdanews.net, care a preluat filmarea de pe pagina de Facebook a lui  David S. Diaconu. ”Somnoroase păsărele, Pe la cuiburi se adună, Se ascund în rămurele, Noapte bună!”, a scris acesta pe Facebook.

IPJ Cluj nu a oferit încă un punct de vedere cu privire la acest eveniment din noaptea de 8 spre 9 martie. Video AICI

În urmă cu doar o săptămână, un bărbat din Alba Iulia poreclit „Van Dame” s-a trântit pe o stradă din centrul orașului, pe o bandă de circulație. Gestul lui a stârnit indignare la nivel național având în vedere că mai mulți șoferi au încetinit și l-au ocolit, fără să oprească să vadă dacă are nevoie de ajutor.

Bărbatul „protestează” constant, întinzându-se pe șosea în fața mașinilor. Ultima acțiune „de protest” a acestuia a vut loc joi, 9 martie 2023, când s-a așezat în ușa unei farmacii din oraș, probabil pentru că nu a fost servit așa cum își dorea, a transmis b1tv.

Comenteaza