S-a rupt drumul în două la ieşirea din Topa-Mică spre Cluj

S-a rupt drumul în două la ieşirea din Topa-Mică spre Cluj
| Foto: Facebook

Şoferii vigilenţi se anunţă între ei atunci când apar probleme în trafic. De data aceasta drumul s-a rupt efectiv în două la ieşire din Topa-Mică, spre Cluj.

"Grijă mare la ieşire din Topa-Mică spre Cluj. Ambele părți avariate, limita maximă 30 km", avertizează un şofer pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

Însă acest avertisment venit prea târziu pentru unii participanţi la trafic: "Acuma îl poate repara după ce azi dimineață am dat în ea de mi-am fugărit direcția. De o semnalizau măcar cei de la autostrăzi, că sigur au mai dat și alții în ea", a comentat cineva fotografia.

Alţii, mai păţiţi pe şoselele ţării, îi spun omului: "Poți merge la un service faci o constatare apoi îi chemi la judecată! Dacă-i lasă toată lumea ăştia dorm liniștiţi încă 30 de ani!"

Oamenii cred că va urma o "peticeală nocturnă". Alţii, mai ironici au întrebat dacă "A ajuns metroul şi acolo?", însă unii spun că ar trebui "Să se anuleze taxa de drum până ce se remediază problemele infrastructurii din România!!!"

Comenteaza