S-a suit beat la volan. Ce s-a întamplat când a vrut să intre cu maşina în curte FOTO/VIDEO

S-a suit beat la volan. Ce s-a întamplat când a vrut să intre cu maşina în curte FOTO/VIDEO
Accidentul s-a produs, sâmbătă, pe un drum judeţean din Cluj. În urma impactului, şoferul turmentat a rămas încarcerat, iar o femeie a ajuns la spital.

Accidentul de circulație s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 17:00, pe DN1C, pe raza localității Coplean din judeţul Cluj.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism marca Ford, în timp ce se deplasa dinspre Baia Mare spre Dej, a efectuat un viraj la stânga cu intenția de a intra într-o curte, fără a se asigura, fiind izbit în plin de un autoturism marca BMW înmatriculat în județul Bistrița Năsăud, care se angajase în depășirea acestuia, relatează dej.24.ro.

În urma impactului, șoferul autoturismului care nu s-a asigurat la efectuarea virajului a rămas încarcerat în autovehicul.

La fața locului au ajuns în scurt timp o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, care interveniseră în zonă la stingerea unui incendiu și se deplasau spre unitate. Aceștia au solicitat prin stație intervenția unui echipaj de prim-ajutor și au trecut imediat la eliberarea bărbatului prins în mașină, cu ce au avut la îndemână.

În scurt timp a ajuns, la locul accidentului o ambulanță, dar bărbatul a refuzat transportul la spital. O pasageră, aflată în autoturismul marca BMW, care acuza dureri în zona lombară, a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând în cazul șoferului vinovat de producerea accidentului o alcoolemie de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier.

Comenteaza