S-a urcat pe o clădire în centrul Clujului şi ameninţă că se aruncă. L-a chemat pe Boc la faţa locului

S-a urcat pe o clădire în centrul Clujului şi ameninţă că se aruncă. L-a chemat pe Boc la faţa locului
Mircea Boldi, un clujean cunoscut pentru tentativele sale sinucigaşe, s-a urcat în această seară pe acoperişul unei clădiri din centrul oraşului şi ameninţă că se aruncă în gol. Bărbatul este nemulţumit deoarece va fi evacuat din casa în care locuieşte în data de 22 aprilie. Bărbatul cere ca la faţa locului să vină primarul Emil Boc.

"S-a suit pe acoepriş şi nu vrea să se dea jos până când nu vine primarul. În 22 trebuie să plecăm din această casă. Ştim că suntem pe lista primăriei, dar până nu vine Emil Boc şi nu-i arată cheile de la casă nu vrea să se dea jos", a spus concubina bărbatului.

Conform martorilor, bărbatul este în stare de ebrietate şi aruncă cu ce-i cade în mână (pietre, cărămizi) în mulţimea strânsă la faţa locului. Tot martorii spun că locuinţa în care stă bărbatul a fost retrocedată, iar acesta a locuit 8 ani de zile ilegal în spaţiu menţionat.

La faţa locului se află o ambulanţă, pompieri şi poliţie. Cei de la ISU sunt pregătiţi să intervină cu o saltea pneumatică în cazul în care bărbatul s-ar arunca de pe clădire.

UPDATE 21.45. La faţa locului a ajuns şi primarul Emil Boc. El încearcă să calmeze spiritele şi îl îndeamnă pe bărbat să se dea jos de pe clădire pentru a sta de vorbă.

UPDATE 21.58 Emil Boc l-a convins pe bărbat să se dea jos de pe clădire, iar în aceste momente merg împreună la Primărie pentru a discuta situaţia locativă a acestuia.

UPDATE 10.45 "Am discutat o jumătate de oră cu el şi cu concubina lui şi deocamdată am găsit o soluţie provizorie. Am discutat cu proprietarul să mai stea câteva zile în plus în această locuinţă şi vom analiza dosarul pe care l-a depus la primărie şi situaţia lui", a spus Emil Boc după discuţia cu bărbatul sinucigaş.

În august 2012, bărbatul a vrut să se arunce de pe Biserica "Ioan Bob".

 

Comenteaza