S-au aprins luminile de sărbători în Cluj-Napoca GALERIE FOTO

S-au aprins luminile de sărbători în Cluj-Napoca GALERIE FOTO
De Ziua Naţională a României, primăria municipiului Cluj-Napoca a aprins luminile festive în centru şi pe arterele importante din centrul oraşului.

La ora 19:00 primarul municipiului, Emil Boc, a urcat pe scena de spectacole amenajată în Piaţa Unirii. Însoţit de un grup de copii din public, edilul a apăsat butonul de pornire a luminilor speciale de sărbători. "La mulţi ani, Cluj-Napoca! La mulţi ani, România!", a rostit primarul.

În piaţă erau câteva mii de clujeni, mulţi dintre ei purtând steguleţe şi baloane tricolore. Imediat după momentul festiv, pe scenă a urcat trupa Zdob şi Zdub, care a mai dezmorţit atmosfera, iar mulţi clujeni au început să danseze.

Cei prezenţi în piaţă au putut să deguste produse tradiţionale în căsuţele special amenajate.

Luminile festive au fost pornite şi pe arterele importante, dar numai în centrul oraşului. Pe Memorandumului erau coloane luminoase, pe Eroilor, o adevărată explozie de lumină, însă pe Moţilor era întuneric beznă. De asemenea, în cartiere încă nu au fost pornite beculeţele.

La ora 19:00 patinoarul din piaţa centrală a municipiului nu era încă deschis iubitorilor patinajului. El ar fi trebuit deschis de dimineaţă, apoi primăria a anunţat că se va deschide la 18:00, din cauza condiţiilor meteo.

Nu s-a putut respecta nici această din urmă oră. După recitalul celor de la Zdob şi Zdub, pe scenă a urcat trupa timişoreană Cargo.

Comenteaza