S-au înroșit firele la TELVERDE coronavirus! Peste 2.500 de apeluri într-o singură zi

S-au înroșit firele la TELVERDE coronavirus! Peste 2.500 de apeluri într-o singură zi

Peste 2.500 de apeluri au fost primite doar vineri la TELVERDE 0800800358, linia telefonică destinată celor care doresc informaţii legate de prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Nu mai puțin de 2.519 apeluri au fost efectuate, vineri, la TelVerde 0800800358, linie telefonică dedicată noului coronavirus, cei care au sunat dorind să afle detalii despre cum se manifestă şi cum poate fi prevenită răspândirea acestei boli. Totodată, autoritățile informează că odată cu operaţionalizarea numărului TelVerde, a scăzut numărul apelurilor de urgenţă la 112.

"În situaţia necesităţii măririi capacităţii de preluare a apelurilor liniei telefonice TelVerde, specialiştii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale deţin resursele necesare şi pot acţiona în cel mai scurt timp", se precizează într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică, conform Agerpres.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza