„Să moară Romeo.” Bătut chiar la cheful de ziua lui de naştere, de un individ căruia îi “suflase” cândva o lucrare

„Să moară Romeo.” Bătut chiar la cheful de ziua lui de naştere, de un individ căruia îi “suflase” cândva o lucrare
S-a ales cu fractură nazală şi patru zile de internare la Spitalul Municipal din Dej.

Romeo este un mic antreprenor în domeniul construcţiilor din municipiul Dej. În seara zilei de sâmbătă, 18 iulie, acesta şi-a sărbătorit împreună cu mai mulţi prieteni, într-un local din oraş, împlinirea a 35 de ani de viaţă.

Povesteşte acesta, cu nasul rupt, ochiul tumefiat şi mâna plină de vânătăi: "Eu lucrez în construcţii şi ţin minte că în urmă cu ceva timp i-am <suflat> o lucrare lui Marius, individul care m-a atacat sâmbătă. Asta pentru că pe atunci el era angajat la un patron, iar patronul m-a ales pe mine să-i fac <rigipsul>, fapt care nu i-a convenit deloc lui Marius. El m-a mai ameninţat, pe parcursul timpului, dar mai mult în glumă, tot zicându-mi: <Cum de îndrăzneşti tu să faci 10 milioane în două zile, iar eu sunt nevoit să lucrez apoi după tine? Treaba asta nu va rămâne aşa...> "

Romeo arată mai departe că atacul a avut loc în mod perfid, comis de Marius şi alţi trei inşi, în jurul orelor 23:00, după ce amicii lui plecaseră, iar el rămăsese încă să mai chefuiască împreună cu un ultim invitat.

"Primul pumn încasat de mine a fost în nas, atât de tare încât m-am prăbuşit la pământ. Apoi toţi patru m-au lovit cu picioarele, peste tot, cât au dorit fiindcă nu mai puteam să reacţionez", mai arată acesta.

Victima declară de asemenea că la faţa locului au venit degrabă poliţia şi ambulanţa, transportând-o la spital, cu fractură de piramidă nazală, ochiul drept şi mana tumefiate. A rămas în spital, la Dej, până miercuri, 22 iulie, iar joi s-a prezentat la IML Cluj ca să-şi scoată un certificat medico-legal, act care să-i servească apoi la poliţie în vederea întocmirii plângerii penale împotriva agresorilor.

Medicii clujeni i-au recomandat acestuia 16 zile de îngrijiri medicale. "Pe toţi cei patru bătăuşi îi reclam şi, pe lângă loviturile care se văd atât de bine pe trupul meu, dovadă sunt şi imaginile camerei de supraveghere, cu bătaia, pe care patronul mi le-a pus la dispoziţie ca să le prezint la poliţie", declară bărbatul, înainte de a părăsi sediul IML.

Comenteaza