Salina Turda, Castelul Banffy şi Cetatea Bologa, atracţiile Clujului la Salonul de Turism de la Paris

Salina Turda, Castelul Banffy şi Cetatea Bologa, atracţiile Clujului la Salonul de Turism de la Paris
Autorităţile judeţene au ales să profite de participarea, între 19 şi 22 martie, la cea de a 40-a ediţie a Salonului Mondial de Turism de la Paris pentru a promova principalele obiective turistice şi evenimente care se vor desfăşura pe parcursul acestui an.

 

Cele patru zile ale evenimentului au fost dedicate atât interacţiunii directe cu numeroşii vizitatori prezenţi la stand precum şi discuţiilor cu reprezentanți ai diverselor agenţii de turism din ţară sau din străinătate.

Acestora le-au fost oferite materiale de promovare a celor mai reprezentative obiective şi atracţii turistice ale judeţului Cluj, precum Salina Turda, rezervaţia naturală Cheile Turzii, castelele Banffy din Răscruci şi Bonţida, Cetatea de la Bologa, dar şi ale municipiului Cluj-Napoca, precum centrul istoric, pieţele şi zonele pietonale, muzeele şi edificiile religioase.

De asemenea, promovarea judeţului Cluj a fost realizată prin oferirea de informaţii privind programul celor mai importante evenimente care se vor desfăşura în cursul anului în judeţ precum şi prin materiale de promovare a ofertei turistice din judeţul Cluj.

Participarea la Salonul Mondial de Turism de la Paris a avut ca scop şi susţinerea candidaturii Clujului la obţinerea titulaturii de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Evenimentul a fost găzduit de unul dintre pavilioanele Parcului Expozițional de la Paris, Porte de Versailles, şi a reunit un număr semnificativ de participanți, reprezentanți ai agențiilor de turism şi ai altor numeroase ţări cu potenţial turistic.

Comenteaza