Șanț, spital, arest... Pățania unui clujean care s-a urcat mort de beat la volan

Șanț, spital, arest... Pățania unui clujean care s-a urcat mort de beat la volan

Un clujean a fost reținut pentru 24 de ore după ce a ajuns cu mașina într-un șanț, iar polițiștii au constatat că era băut.

Marți, 14 decembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 49 de ani, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, polițiștii au fost sesizați luni, 13 decembrie, cu privire la producerea unui eveniment rutier, un autovehicul intrând într-un șanț, aflat pe marginea unui drum.

"Deplasați la locația indicată, respectiv pe strada Soponița din localitatea Dezmir, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Conducătorul din autovehicul a fost identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani, din Apahida, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat o concentrație în valoare de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Urmare a probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Comenteaza